11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialVeste bună pentru Halep, după eliminarea de la Singapore: Pe ce loc...

Veste bună pentru Halep, după eliminarea de la Singapore: Pe ce loc va încheia anul 2015

Simona Halep, care a fost principala favorită în cadrul Turneului Campioanelor de la Singapore, va încheia anul 2015 pe cea mai înaltă poziție din carieră, locul 2 mondial. Românca își va menține locul în clasamentul WTA cel puțin până la începutul anului viitor.

Simona Halep a suferit o eliminare surprinzătoare, încă din faza grupelor, la Turneul Campioanelor, însă acest lucru nu-i va afecta foarte mult poziția în ierarhia mondială. În ciuda faptului că a pierdut peste 500 de puncte la Singapore ea își va menține locul al doilea chiar dacă Maria Șarapova sau Garbine Muguruza, principalele sale urmăritoare, ar câștiga turneul.

Citește și Simona Halep, ELIMINATĂ de la Turneul Campioanelor! Pierde în două seturi cu Radwanska

Cea mai bună poziție ocupată anterior de Halep, la final de an, a fost 3 WTA, în 2014, după ce în 2013 încheiase pe poziția a 11-a.

Simona Halep va avea 6060 puncte cu aproape 4000 sub Serena Williams, care nu a participat la Singapore deoarece s-a retras din circuit pentru tot restul anului după US Open.

Citește și Ce mesaj a transmis Simona Halep, pe Facebook, la final de sezon

TOP WTA după Singapore:

1. Serena Williams (9945 puncte)

2. Simona Halep (6060)

3-4. Maria Șarapova (5011-5821)

3-4. Garbine Muguruza (4970-6010).

Vestea proastă pentru româncă este că dacă va câștiga turneul Muguruza sau Șarapova acestea se vor apropia de ea foarte mult. Un debut mai slab de sezon în 2016 ar putea face ca Halep să piardă poziții în clasament.

Citește și Reacția Simonei Halep, după eliminarea de la Turneul Campioanelor: “Sunt mulțumită de 2015. Voi reveni mai puternică”

 

Cele mai citite

Brățările personalizate pentru cuplu – Cadoul ideal pentru a celebra iubirea

Într-o lume plină de opțiuni când vine vorba de cadouri, brățările personalizate pentru cupluri se disting ca o alegere plină de semnificație și afecțiune....

Avantajele unui pat boxspring

Patul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante piese de mobilier. În primul rând, asigură confortul locatarilor și contribuie la îmbunătățirea designului dormitorului....

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...
Ultima oră
Pe aceeași temă