27.8 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecialVerificare reuşită: HCM s-a impus în turneul amical de la Bacău

Verificare reuşită: HCM s-a impus în turneul amical de la Bacău

Primele amicale ale pregătirii de vară disputate de campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, au avut loc în cadrul turneului Cupa Municipiului Bacău.

Constănţenii au reuşit să câştige fără mari emoţii competiţia, iar tehnicienii echipei de pe litoral şi-au putut face o idee asupra nivelului de pregătire la care se află fiecare jucător în parte. HCM a învins în prima zi de competiţie formaţiile CSM Bucureşti şi Dinamo Municipal Braşov. Echipa de pe litoral s-a impus fără drept de apel în cele două întâlniri, 40-22 cu bucureştenii şi 45-29 cu formaţia din Braşov. În ultima zi de întrecere, HCM a învins şi echipa gazdă, Ştiinţa Municipal Bacău, scor 33-27, şi astfel a reuşit să îşi adjudece trofeul. Pentru antrenorii constănţeni Ion Crăciun şi Eden Hairi victoria a contat  mai puţin.

„Obiectivul nostru a fost acela de a afla la ce nivel suntem cu pregătirea. Mai urmează două astfel de turnee în urma cărora ne dorim să punem la punct formula de start şi să definitivăm lotul pe care ne vom baza în următorul sezon”, a declarat secundul echipei de pe litoral, Eden Hairi. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă