12 C
București
duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăSpecialVanghelie, un nou motiv pentru care vrea să scape de arest: merge...

Vanghelie, un nou motiv pentru care vrea să scape de arest: merge la școală

UPDATE: Curtea de Apel București a respins cererea fostului edil al Sectorului 5 de a fi judecat sub control judiciar, în dosarul în care este judecat pentru abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.

Astfel, instanța a menținut decizia din  6 octombrie privind măsura arestului la domiciliu luată în cazul lui Marian Vanghelie. Prin aceeaşi decizie, instanţa a respins, ca neîntemeiată, şi cererea lui Marian Vanghelie de înlocuire a arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar.

—-

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a cerut, marți, la Curtea de Apel București, să fie scos din arestul la domiciliu ca să poată merge la școală, dar și pentru că are în îngrijire doi copii. 

”Am arătat și faptul că sunt student, și faptul că am doi copii și că vreau să particip la o viață normală. Am spus că la sumele industriale despre care se discută ar trebui să doresc eu să stau în arest la domiciliu”, a afirmat Vanghelie, la ieșirea de la Curtea de Apel București, conform Mediafax.

Întrebat de jurnaliști cum se simte ca student, în ce an este și ce studiază, primarul suspendat a spus că este student la Administrație Publică, fără a preciza la ce universitate, și că a terminat anul I.

”Sunt la Administrație Publică. Nu pot să studiez altceva, dacă 15 ani asta am făcut. Mă apuc acum să învăț să fac marmeladă? Am fost la cursuri, puteți să verificați. Am terminat anul I și sunt anul II. Dacă vreți, vă spun acum zece legi pe de rost”, a adăugat Vanghelie.

Întrebat despre faptul că promitea ”dezvăluiri” legate de întâlnirea dintre soția sa, Oana Mizil, și fostul președinte Traian Băsescu, Marian Vanghelie a spus că ”dacă va fi ceva de adăugat va adăuga”, susținând că el știe să îi respecte pe cei care ”sunt bărbați în anumite momente”.

”Nu e o dezvăluire, că nu inventăm acum moneda, au inventat-o fenicienii. Dacă va fi ceva de adăugat, o să adaug. Eu chiar dacă mă cert cu cineva, știu să îi respect pe ăia care sunt bărbați în anumite momente”, a mai spus primarul suspendat al Sectorului 5 al Capitalei.

Marian Vanghelie a fost eliberat din arest preventiv în 10 iulie şi este judecat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA în 7 iulie, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupție, unele săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte.

 

Cele mai citite

Ziua Națională în pandemie se va ține sub supravegherea medicului

Ziua Națională în pandemie va fi marcată cu măsuri speciale de protecție, decise la nivelul municipiului București și al fiecărui județ. Comitetul Municipiului Bucureşti pentru...

Eroii spionajului românesc. Doi generali SIE au fost avansați

Eroii spionajului românesc sunt de obicei necunoscuți pentru a nu le fi puse în pericol misiunile. Acesta este motivul pentru care militarilor din Serviciul...

Nevaccinații pot asista la parada militară

Nevaccinații pot asista la parada militară dedicată Zilei Naționale a României, a anunțat secretarul de stat Raed Arafat. După cum se știe, în ziua de...
Ultima oră
Pe aceeași temă