27.6 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialValeriu Stoica: PLD nu exclude regruparea liberalilor

Valeriu Stoica: PLD nu exclude regruparea liberalilor

Partidul Liberal Democrat (PLD) nu exclude regruparea liberalilor intr-o formatiune politica, insa numai cu conditia ca de la conducerea PNL sa plece grupul petro-liberal, a declarat agentiei Rompres Valeriu Stoica, presedintele Consiliul Reprezentantilor Nationali ai PLD.
"Niciodata nu am exclus aceasta posibilitate, insa realizarea sa nu este posibila atata timp cat grupul petro-liberal nu-si va reconsidera pozitia, nu isi va modifica strategia care presupune negocieri cu PSD", a spus Stoica.
Potrivit lui Stoica, referirile presedintelui Traian Basescu la Alianta D.A. si posibilitatea ca PLD si PNL sa-si reconsidere pozitia unul fata de celalalt reprezinta "o ipoteza de scoala", care trebuie avuta in vedere.
Presedintele PLD, Theodor Stolojan, a declarat ca liberal-democratii sunt deschisi pentru orice formula de guvernare, inclusiv alaturi de PNL, insa nu doreste sa faca niciun alt comentariu pana cand motiunea nu va trece.
Presedintele Basescu a afirmat joi seara ca, in cazul in care motiunea de cenzura va fi adoptata de Legislativ si Guvernul Tariceanu va cadea, va incerca sa refaca o guvernare de dreapta. Seful statului a subliniat, insa, ca, in cazul in care se reface alianta de centru-dreapta, este exclus sa il numeasca premier pe Calin Popescu-Tariceanu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă