13.9 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeSpecialValea Oltului, blocata mai multe ore

Valea Oltului, blocata mai multe ore

Soseaua de pe Valea Oltului (DN 7) a fost blocata, sambata, pentru aproape doua ore, iar in seara aceleiasi zile circulatia rutiera se desfasura doar pe un singur tronson, dupa ce trei camioane de mare tonaj, aflate in trafic, au fost implicate intr-un accident de circulatie in zona localitatii Caineni (judetul Valcea). Martorii sustin ca accidentul in lant s-a produs in momentul in care soferul unui autoturism (o Dacia Logan sau un Renault) a efectuat o depasire riscanta, in viteza si pe o distanta foarte mica, iar soferul unui TIR care circula pe contrasens a fost obligat sa evite o coliziune frontala cu autoturismul.
Autocisterna de mare tonaj, inmatriculata in judetul Covasna, circula spre Sibiu in coloana cu alte doua TIR-uri de Bucuresti, ce o urmau la distanta mica. Pentru a evita impactul cu autoturismul lansat in depasire, soferul autocisternei a franat brusc, dar masina a fost lovita de TIR-ul din spatele sau, in a carui remorca au intrat alte doua vehicule.
Din fericire, nu s-au inregistrat victime, dar politistii sibieni au numarat patru autovehicule avariate in urma unei manevre riscante si incearca sa il gaseasca pe soferul care a provocat accidentul si apoi si-a continuat drumul fara sa mai opreasca.
“Circulam cu trei TIR-uri in coloana. La un moment dat, cele din fata mea au franat brusc si asta e. Primul sofer mi-a spus ca a fost obligat sa franeze din cauza unui nebun care intrase in depasire fara sa se asigure”, a declarat bucuresteanul Ioan Lucaci, care conducea unul dintre camioanele implicate in accident.

Cele mai citite

Explozie într-o locuință, din cauza acumulărilor de gaze, cu toate că nu era racordată la rețea și butelia era închisă

Un tânăr de 29 de ani şi două femei, cu vârste de 41, respectiv 64 de ani, au fost transportaţi la spital, cu arsuri...

Messi nu se oprește! Argentinianul, gata să participe și la CM 2026

Lionel Messi și-a exprimat dorința de a participa la Cupa Mondială de fotbal din 2026 și a subliniat că acesta ar fi un obiectiv...

Conacul în care s-a hotărât Unirea, preluat de la Academia Română de CJ Galați, pentru restaurare

După zeci de ani în care a fost sediu IAS, loc de petreceri ale activiștilor PCR și motel „2 stele”, Conacul de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă