9 C
București
luni, 29 noiembrie 2021
AcasăSpecialUrmărire ca-n filme la Turda. Poliția a tras focuri de armă. O...

Urmărire ca-n filme la Turda. Poliția a tras focuri de armă. O persoană a fost rănită

Un poliţist din Turda a tras mai multe focuri de armă, în noaptea de miercuri spre joi,  pentru a opri un autoturism al cărui şofer nu a vrut să tragă pe dreapta la semnalului agenţilor. Gloanțele l-au nimerit pe unul dintre pasageri, care a ajuns cu plagă împușcată la spital.

Două echipaje de poliție au pornit în urmărirea unei mașini, având bănuiala că șoferul s-a urcat la volan fără a avea permis de conducere. S-a întâmplat pe străzile din Turda, în noaptea de miercuri spre joi, la ora 02.00.

Poliţia Judeţeană Cluj a anunţat că, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 2.00, un echipaj al Poliţiei a încercat să oprească un autoturism care se deplasa pe strada Victoriei. Agenții primiseră indicii conform cărora mașina ar fi fost condusă de o persoană care nu are permis de conducere.

„Două echipaje de poliţie au pornit în urmărirea acestuia, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, însă autovehiculul nu a dat curs semnalelor de oprire. Astfel, după aproximativ 3-4 kilometri, un poliţist din cadrul echipajului, după somaţiile legale, a efectuat un foc de armă în plan vertical, precum şi două focuri spre pneurile autovehiculului, acesta oprind în zona de intersecţie a străzilor Nicolae Vlăduţiu cu Mărului”, a precizat Poliția județeană Cluj, într-un comunicat.

În autovehicul au fost identificați conducătorul auto – un tânăr de 28 de ani, din Turda, care nu are permis de conducere, precum şi 4 pasageri. Unul dintre aceştia, un tânăr de 19 ani, din Turda, pasager în locul din dreapta-spate al autovehicului, a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, întrucât avea o plagă prin împuşcare. El a fost internat.

„În cauză au fost demarate cercetări, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor incidente faptei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. De asemenea, au fost demarate verificări în ceea ce priveşte modalitatea de intervenţie la eveniment”, a transmis IPJ Cluj.

Poliţia Cluj face cercetări pentru vătămare corporală din culpă şi conducere fără permis, dar verifică şi modul în care poliţiştii au intervenit în acest caz.

Cele mai citite

Omicron, noua variantă a virusului SARS-CoV 2. Ce simptome au pacienții

Persoanele din Africa de Sud care au contractat tulpina Omicron de coronavirus nu au dezvoltat forme grave ale bolii, a declarat pentru BBC medicul Angelique...

Eroii spionajului românesc. Doi generali SIE au fost avansați

Eroii spionajului românesc sunt de obicei necunoscuți pentru a nu le fi puse în pericol misiunile. Acesta este motivul pentru care militarilor din Serviciul...

VIDEO: ANPC a descoperit șobolani într-o patiserie din București

Autoritatea Națională pentru Protecția Cpnsumatorilor (ANPC) s-a autosesizat în urma unei postări pe rețelele de socializare și echipe de control ale Comisariatului București, coordonate...
Ultima oră
Pe aceeași temă