32.6 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSpecialUpdate. Unul din cei cinci pompieri implicaţi în accidentul cu autospeciala din...

Update. Unul din cei cinci pompieri implicaţi în accidentul cu autospeciala din Maramureş a murit

Update 2: Pompierul în stare foarte gravă a murit în jurul orei 15.00, potrivit Mediafax, citând purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş.

Sabău a precizat că ceilalţi patru pompieri implicaţi în accident au răni la cap şi la membre, dar sunt în afara oricărui pericol, rămânând internaţi la Spitalul Judeţean din Baia Mare.

Update: Unul dintre pompierii implicaţi în accident este în stare foarte gravă, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş, potrivit Mediafax.

Din cei dinci pompieri, unul este ofiţer, iar ceilalţi, subofiţeri. Ofiţerul este în stare foarte gravă, unul din subofiţeri are o fractură de femur, iar ceilalţi trei, răni uşoare, a mai precizat purtătorul de cuvânt.

Pompierii sunt în continuare internaţi în spital.

Cinci pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Maramureş au fost răniţi, astăzi, după ce autospeciala cu care se deplasau la o intervenţie s-a răsturnat. Accidentul s-a petrecut în apropierea municipiului Baia Mare, relatează Mediafax.

Autospeciala se deplasa la o intervenţie, alături de o altă maşină, şi circula în faţă, iar, la un moment dat, şoferul a vrut să depăşească un autoturism care nu ar fi acordat prioritate de trecere autospecialei de pompieri, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, Adrian Sabău.

În acel moment, autospeciala, în care se aflau cinci pompieri, a intrat în balans şi s-a răsturnat.

În urma accidentului, cei cinci pompieri au fost răniţi şi au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Baia Mare.

Reprezentantul ISU a precizat că pompierii sunt în stare stabilă, iar la faţa locului se află conducerea ISU, precum şi poliţişti, ca să stabiliească împrejurările în care s-a produs accidentul.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă