2.3 C
Bucharest
Wednesday, 29 November 2023
HomeSpecialUPDATE Şase linii feroviare închise, 300 trenuri anulate din cauza ninsorii şi...

UPDATE Şase linii feroviare închise, 300 trenuri anulate din cauza ninsorii şi a viscolului

UPDATE Un număr de 300 de trenuri erau anulate la ora 11.30, din cauza vremii nefavorabile, a declarat luni, pentru Agerpres, Adrian Vlaicu, consilier al companiei CFR Călători.

‘Avem un număr de 300 de trenuri anulate la această oră, din 1.947 de trenuri care sunt în programul de circulaţie de luni’, a precizat reprezentantul CFR Călători.

Acesta a menţionat că nu sunt trenuri blocate la această oră şi că în jur de 129 de utilaje acţionează pe secţiile feroviare afectate de vreme. CFR Călători a mai anunţat că sunt închise şapte secţii feroviare, alte 11 linii fiind afectate de restricţii de viteză.

Şase linii feroviare sunt închise luni dimineaţă, din cauza ninsorii şi a viscolului, iar 214 trenuri sunt anulate, potrivit site-ului CFR Călători.

Liniile feroviare închise sunt Ploieşti – Urziceni, Bucureşti Sud – Olteniţa, Urziceni – Slobozia, Făurei – Buzău, Giurgiu Nord – Videle, Alexandria – Zimnicea şi Roşiori Est – Turnu Măgurele.

Pe 12 alte linii se circulă restricţionat din cauza ninsorii şi a viscolului.

Cele 12 linii sunt pe rutele Buzău – Iaşi (prin Tecuci), Ciulniţa – Perişoru, Craiova Calafat – Piatra Olt, Tecuci – Lieşti, Tecuci – Mărăşeşti, Adjud – Buzău, Tecuci – Făurei, Făurei – Urziceni, Titu – Târgovişte, Bucureşti – Goleşti, Giurgiu Nord – Grădiştea.

Potrivit situaţiei prezentate pe sit-ul CFR, 214 trenuri sunt anulate, luni dimineaţă.

Cele mai citite

Sudul și estul României vor fi din ce în ce mai afectate de lipsa de apă

Schimbările climatice afectează din ce în ce mai mult țările lumii iar România este și ea tot mai afectată, au avertizat specialiștii prezenți la...

UE susține dezvoltarea legăturilor feroviare cu România

Comisia Europeană a anunțat că susține dezvoltarea transporturilor feroviare în Europa, una dintre țările beneficiare urmând a fi România. Este vorba de zece magistrale feroviare...
00:00:50

VIDEO. Papa Francisc recunoaște: “Nu mă simt bine”

Papa Francisc nu părea deloc bine în timp ce susținea un discurs, la o zi după ce și-a anulat o călătorie la summitul climatic...
Ultima oră
Pe aceeași temă