38.4 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSpecialUPDATE FOTO: Trafic reluat pe şoseaua Virtuţii. Un puternic incendiu a distrus...

UPDATE FOTO: Trafic reluat pe şoseaua Virtuţii. Un puternic incendiu a distrus o clădire de birouri

Traficul rutier este oprit pe Şoseaua Virtuţii, de la intersecţia cu Podul Ciurel până la Bulevardul Iuliu Maniu, din cauza incendiului izbucnit la o clădire de birouri, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu, citat de Mediafax.

Circulaţia este deviată de la intrarea în Pasajul Lujerului şi de la Podul Ciurel, a spus Ioana Stancu.

Ea a precizat că rutele ocolitoare sunt Bulevarul Iuliu Maniu, Pasajul Basartab, Podul Grant şi a recomandat şoferilor să respecte indicaţiile poliţiştilor de la Rutieră aflaţi în aceste zone.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Brânduşa Raeceanu, circulaţia vehiculelor de transport în comun este întreruptă în zonă de la ora 14.55.

„De la ora 14.55, tramvaiele liniei 41 sunt blocate în ambele sensuri pe Şoseaua Virtuţii, iar autobuzele liniei 178 sunt deviate prin Bulevardul Iuliu Maniu, din cauza incendiului”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al RATB.

Incendiul de le Şoseaua Virtuţii a izbucnit, joi după-amiază, la ultimele două etaje ale unei clădiri de birouri din sectorul 6 al Capitalei, nefiind anunţate victime, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile.

Potrivit lui Vasile, incendiul afectează o construcţie din sticlă cu destinaţia de birouri, iar echipajele de pompieri sosite la faţa locului nu au reuşit să intre în clădire, din cauza elementelor de faţadă care se desprind.

Purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti a mai spus că incendiul degajă un fum foarte puternic, iar flăcările s-ar putea extinde la o vilă cu etaj din apropiere.

Totodată, în apropiere se află şi două benzinării, pompierii reuşind să limiteze riscul ca incendiul să se extindă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă