13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialCu cine s-a consultat Ponta înainte să îşi depună mandatul

Cu cine s-a consultat Ponta înainte să îşi depună mandatul

Demisia Cabinetului Ponta ar fi fost luată în urma consultărilor între Victor Ponta şi Gabriel Oprea, deşi Liviu Dragnea anunţase că premierul a decis să îşi depună mandatul ca urmare a refuzului partenerilor de coaliţiei de a face pasul înapoiscrie Mediafax.

Ministrul de Interne Gabriel Oprea a declarat că a discutat cu Victor Ponta şi au decis împreună că cea mai bună soluţie este ca premierul să îşi dea demisia.

„Totdeauna mi-am ţinut cuvântul, în sensul că am sprijinit Guvernul din care am făcut parte. Am avut o discuţie cu domnul prim-ministru Victor Pontra şi am decis că cea mai bună soluţie este ca domnia sa să îşi depună mandatul”, a spus Oprea, care a adăugat că l-a sfătuit şi pe primarul Piedone să spună adevărul şi să ia cea mai bună decizie, în urma tragediei care a avut loc, vineri, în clubul Colectiv din Capitală.  

Citeşte şi: Premierul Victor Ponta a demisionat. Primele reacţii. Ce urmează

“UNPR a luat act de nemulţumirile exprimate de cei care au protestat în seara zilei de ieri în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară. Preşedintele UNPR este în complet acord cu decizia premierului Victor Ponta de a depune mandatul guvernului”, se arată într-un comunicat de presă al UNPR.

Citeşte şi: PRIMELE REACŢII ale politicienilor după demisia premierului Victor Ponta. Băsescu: Mulţumesc

Potrivit sursei citate, decizia a fost luată împreună de Victor Ponta şiGabriel Oprea, în cadrul consultărilor purtate de cei doi, în seara zilei de 3 noiembrie.

“UNPR îşi reafirmă determinarea de a susţine împreună cu coaliţia, orice soluţie politică care asigură stabilitate României”, se mai arată în comunicat.

 

 

Cele mai citite

Doliu în baschetul românesc. S-a stins din viață fostul mare jucător și antrenor Horațiu Giurgiu

În această dimineață, cu puțin timp înainte de a împlini vârsta de 86 de ani, s-a stins din viață una dintre legendele baschetului românesc,...

Încercare disperată a avocaților lui Mario Iorgulescu de a-l scăpa de închisoare: „Suferă de leziuni cerebrale încă din copilărie”

Avocaţii lui Mario Iorgulescu încearcă să-l scape pe tânăr de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare pentru omor, susţinând că are...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă