14.8 C
București
sâmbătă, 21 mai 2022
AcasăSpecialUn turist israelian a fost rănit grav pe Valea Azugii. Bărbatul a...

Un turist israelian a fost rănit grav pe Valea Azugii. Bărbatul a fost preluat de un elicopter SMURD

Un bărbat de origine israeliană a fost grav rănit, joi, pe Valea Azugii, persoana în cauză urmând a fi preluată de un elicopter SMURD după ce va fi coborâtă de pe munte de salvamontiști, informează Agerpres.

Potrivit datelor furnizate de reprezentanții Serviciului Județean de Ambulanță Prahova, bărbatul în vârstă de 45 de ani este motociclist, acesta suferind un accident în urma căruia ar fi paraplegic. De asemenea, victima are fracturi la membrele superioare și inferioare.

"Grupul a plecat joi dimineața de la Cabana Cioplea din Predeal spre Cabana Rențea. Traseul este unul circulat, în gol alpin, frecventat de turiști. Nici cei cu care era în grup nu-și explică cum de s-a accidentat, cel mai probabil a accelerat prea mult motorul. Salvamont Predeal a fost sunat la ora 13.30. Imediat patru salvamontiști am plecat spre zona în care s-a întâmplat accidentul, iar coborârea până la baza muntelui a durat trei ore. Turistul a fost transportat la Sinaia de unde va fi preluat de un elicopter SMURD", a precizat Mihai Marina.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă