36.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSpecialUn TIR românesc a luat foc pe autostrada Paris-Lyon, blocând traficul

Un TIR românesc a luat foc pe autostrada Paris-Lyon, blocând traficul

Traficul pe autostrada Paris – Lyon a fost blocat marţi timp de peste patru ore, din cauza unui tir românesc, care a luat foc în dreptul localităţii Vire, relatează Le Journal de Saone-et-Loire, în ediţia online de miercuri, citată de Mediafax.

 

Incendiul a izbucnit marţi dimineaţă, în jurul orei locale 10.30 şi, deşi şoferul a folosit imediat toate cele trei extinctoare, nu a reuşit să stingă flăcările. Conform primelor constatări ale anchetatorilor, incendiul a izbucnit la motorul tirului, însă cauzele incidentului nu au fost încă stabilite.

Pompierii chemaţi la faţa locului au detaşat remorca, reuşind să salveze încărcătura de vată minerală, însă cabina a fost distrusă complet.

Poliţia a decis să întrerupă traficul pe un sens al autostrăzii, din cauza amplorii incendiului şi a fumului degajat de acesta, ceea ce a dus la formarea unui blocaj de proporţii.

După stingerea incendiului, pompierii au descărcat din remorcă vata minerală, pe care au stropit-o pentru a preveni aprinderea acesteia.

Traficul a fost reluat după aproximativ patru ore, după ce tirul a fost transportat de la locul accidentului.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă