26.5 C
Bucharest
Thursday, 21 September 2023
HomeSpecialUn taximetrist din Capitală a bătut un client în faţa sediului Poliţiei...

Un taximetrist din Capitală a bătut un client în faţa sediului Poliţiei Locale

Un taximetrist din Capitală a lovit cu pumnii un client şi l-a izbit pe acesta de luneta unei maşini a Poliţiei Locale, sâmbătă dimineaţă, chiar în faţa sediului instituţiei, au declarat oficiali din Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti (PLMB), potrivit Mediafax.

Potrivit surselor citate, în jurul orei 6.50, un taxi a oprit în faţa sediului Poliţiei Locale, în apropiere de Palatul Parlamentului.

Şoferul s-a dat jos din maşină şi l-ar fi scos afară, cu forţa, pe client, după care a început să-l lovească, au mai spus aceleaşi surse.

“Clientul a fost lovit cu pumnii şi izbit cu capul de luneta unei maşini a noastre care era parcată în zonă. Luneta s-a spart”, au mai spus reprezentanţii PLMB.

Agresorul a fost imobilizat după intervenţia agenţilor Poliţiei Locale şi a poliţiştilor.

Clientul a fost transportat la Spitalul Universitar, pentru a primi îngrijiri medicale.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au declarat că taximetristul nu a fost reţinut, întrucât victima agresiunii nu a depus plângere împotriva acestuia.

Cele mai citite

Iohannis și soția nu au ratat momentul de a se fotografia alături de cuplul prezidențial al SUA Joe și Jill Biden

O fotografie cu preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, alături de cuplul prezidenţial al SUA Joe şi Jill Biden a fost publicată joi,...

Rupert Murdoch anunță retragerea de la conducerea conglomeratului său media. Cine va prelua frâiele Fox și News Corp

La vârsta de 92 de ani, Rupert Murdoch, magnatul media mondial din SUA, renunțăla conducerea imperiului media global pe care a început să-l...

Toți au corupții lor! Important e să îi indentificăm și să îi înlocuim cu oameni potriviți

Vedem că subiectul principal rămâne în continuare traficul de droguri, care ne abate puțin atenția de la noile măsuri de austeritate, de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă
Modifică setările cookies