13.9 C
Bucharest
Saturday, 2 December 2023
HomeSpecialUn român dă Canada în judecată pentru 100 milioane dolari

Un român dă Canada în judecată pentru 100 milioane dolari

Un actor de filme pentru adulţi cu dublă cetăţenie, română şi canadiană, a dat în judecată statul canadian pentru că, spune el, i-a distrus şansele de a deveni milionar.

Tony Marcu s-a întors în România anul trecut cu 10.000 de dolari pentru a pune pe picioare un adevărat imperiu, scrie Toronto Sun. Actorul voia să-şi deschidă o companie de comerţ online care urma să vândă jucării erotice, o casă de producţie de filme pentru adulţi şi un salon de masaj erotic. Veniturile ar fi fost de 34 milioane dolari pe lună, spune Marcu, bazându-se pe faptul că pentru rolul său în filmul „The Great Canadian Male” primea 300 de dolari pe oră.

Marcu nu şi-a putut duce planurile la îndeplinire din cauza a ceea ce el numeşte neglijenţa autorităţilor canadiene. Pentru a-şi deschide o afacere în România avea nevoie de cazier judiciar de la ambele ţări. Poliţia Română i-a eliberat documentul în două zile, dar cea canadiană a avut nevoie de 10 luni pentru a-i procesa cererea. Timp în care, spune actorul, a pierdut ocazia de a câştiga 100 mili-oane dolari, sumă pe care o cere acum drept despăgubire. „Este mult prea mult. Pierzi clienţi, pierzi oportunitatea de afaceri, pierzi profitul potenţial”, a spus el. Poliţia canadiană nu a făcut nici un comentariu la acuzaţiile actorului.

Marcu are studii de administrare a afacerilor şi a lucrat ca manager de bancă. În timpul liber, poza pentru fotografii porno. Apoi a renunţat la cariera de bancher pentru cea de actor.

Obosit să aştepte răspunsul poliţiei canadiene, Marcu s-a întors la Toronto. Nu mai are nici economii, nici afacere, nici loc de muncă. Trăieşte din ajutor social şi îşi petrece timpul la bibliotecă, unde caută pe internet roluri în filme pentru adulţi.  

Cele mai citite
00:00:21

VIDEO. Orașul Khan Younis din Gaza, lovit din nou

Exploziile de deasupra părții de est a orașului Khan Younis au putut fi văzute și auzite la primele ore ale zilei de sâmbătă (2...
00:00:26

VIDEO. Bolivia salvează 24 de delfini captivi într-un râu de mică adâncime

Douăzeci și patru de delfini roz blocați într-un râu de mică adâncime au fost salvați luni (27 noiembrie), în încercarea de a conserva specia. Delfinii,...

Brazi unicat, licitați pentru a ajuta copii. FOTO

22 de brazi intră în cursa celui mai mare eveniment de caritate al anului. La ediția din 2022, bradul UNTOLD a fost licitat contra sumei...
Ultima oră
Pe aceeași temă