2.8 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSpecialUn român a fost condamnat la 13 ani de închisoare în Cipru...

Un român a fost condamnat la 13 ani de închisoare în Cipru pentru trafic de droguri

Un cetăţean român a fost găsit vinovat de trafic de droguri și a fost condamnat la 13 ani şi şase luni de închisoare în Republica Cipru, informează Mediafax.

Publicația Cyprus Mail precizează că românul Viorel Cosmin M., în vârstă de 28 de ani, a fost găsit vinovat de faptul că a încercat să aducă din Sao Paolo (Brazilia) patru kilograme de cocaină. Tentativa a avut loc în vara anului 2014.

Românul a fost reținut la data de 7 august 2014 de agenţii vamali de pe aeroportul din Larnaca, în momentul în care avea în bagaje opt pachete cu droguri.

Cazul s-a finalizat astăzi, românul fiind condamnat de o instanță din Nicosia la 13 ani şi jumătate de închisoare.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă