36.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSpecialUn ponton dormitor pentru mitropolitul Olteniei

Un ponton dormitor pentru mitropolitul Olteniei

Facultatea de Teologie din Craiova, condusă de mitropolitul Olteniei, a primit, gratuit, un ponton dormitor al Societăţii Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare în portul comercial Drobeta Turnu Severin, deşi instituţia educaţională nu are nimic în comun cu îmbunătăţirile funciare, potrivit ziare.com.

Cedarea activului s-a făcut prin Universitatea din Craiova, la care profesor este Nicolae Giugea, care este şi preşedintele Agenţiei Domeniilor Statului, acţionarul unic al SNIF, informează cotidianul Bursa.

Transferul pontonului dormitor cu titlu gratuit s-a făcut în baza unei cereri a facultăţii şi a fost aprobat de către acţionarul unic al SNIF, Agenţia Domeniilor Statului (ADS), adică preşedintele ADS, Nicolae Giugea, care este şi cadru universitar la Universitatea din Craiova din 1996.

„Transferul pontonului-dormitor s-a făcut la cererea Facultăţii de Teologie care şi-a manifestat interesul pentru acest activ ca să organizeze activităţi cu caracter social care implică, printre altele, şi ajutorarea copiilor nevoiaşi. Acel activ a fost amortizat şi nu se mai află într-o stare deloc bună. În plus, se pare că a fost urmărit de mai mulţi amatori de pescuit”, a declarat acesta pentru Bursa.

Şi Ioan Marian, şeful direcţiei de privatizare din cadrul ADS, a precizat că activul a fost cedat cu titlu gratuit pe motiv că SNIF nu mai avea nevoie de el pentru că era vechi.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă