24.2 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecialUn ONG denunta faptul ca participantii la concertul Madonnei au distrus spatiul...

Un ONG denunta faptul ca participantii la concertul Madonnei au distrus spatiul verde

Spatiul verde din Parcul Izvor a fost distrus aproape in intregime de participantii la concertul Madonnei, pentru ca nu a fost proiectat pentru un asemenea eveniment, potrivit Asociatiei EcoAssist, care cere Primariei Capitalei si Primariei Sectorului 5 sa previna astfel de situatii, potrivit Mediafax.

Asociatia EcoAssist solicita oficial Primariei Municipiului Bucuresti si Primariei Sectorului 5 sa refuze, pe viitor, autorizarea unor astfel de evenimente pe un spatiu verde din Romania.

Potrivit unui comunicat al ONG-ului, Asociatia EcoAssist nu este impotriva evenimentelor organizate in parc, insa ar trebui luate in considerare anumite limite ca numar de participanti, un stadion fiind mult mai potrivit pentru a gazdui 70.000 de persoane.

Asociatia reproseaza organizatorilor faptul ca numarul de cosuri de gunoi a fost insuficient, caile de acces inadecvate, in urma show-ului ramanand "munti de sticle din plastic si pahare de unica folosinta".

Concertul sustinut de Madonna la Bucuresti a adunat peste 60.000 de persoane. Multi dintre participantii la concert au cantat si au dansat alaturi de celebra artista, insa un show de asemenea anvergura amenajat intr-un parc – oricat de mare ar fi acesta – nu poate sa ofere aceleasi conditii ca un stadion cu o capacitate similara. Printre cei prezenti au fost si spectatori nemultumiti de vizibilitatea redusa sau de praful ridicat odata cu intrarea oamenilor pe terenul din fata scenei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă