16.6 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialUn nou joc Mortal Kombat: Mortal Kombat X

Un nou joc Mortal Kombat: Mortal Kombat X

Dacă îți plac jocurile pe calculator cu lupte cu siguranță te-ai jucat cel puțin o dată Mortal Kombat. Jocul foarte violent se întoarce cu personaje noi, sisteme de luptă actualizate și, desigur, fatalități cu adevărat viscerale. Cu siguranță nu este un joc pentru copii.

Mortal Kombat a fost încă de la lansare un altfel de joc tip arcade, mult mai violent decât seria Street Fighter, de exemplu, care deși avea personaje bizare era mult mai "cuminte" şi avea mişcări speciale echilibrate. Mortal Kombat avea un joc frenetic, iar opţiunea de "Fatalitate" care oferea victoriosului o ultimă mişcare de încheiere a partidei îl făcea singurul joc în care puteai smulge inima din pieptul adversarului cât încă era în viaţă.

Noul dezvoltator al jocului, NetherRealms Studios, înţelege că gore-ul este o parte integrată din această franciză, astfel că a readus camerele care îţi arată imagini ale impacturilor majore, inclusiv vertebre care se rup şi organe sângerânde și cele mai violente animaţii care se bat care au apărut în joc vreodată.

În demo-ul prezentat la E3, Sub Zero îi dă un pumn lui Scorpion de îi face o gaură în stomac, îi smulge intestinele, le îngheaţă în forma unei suliţe şi i-o înfige în ochi. Manevra de sfârşit a lui Scorpion, în schimb, este de a-i trage o bilă de foc prin stomac şi de a-i tăia faţa cu o katană.

Dar noul joc făcut de NetherRealms nu e doar despre omorât personaje în cele mai sângeroase moduri, aceştia au modificat şi îmbunătăţit mişcările fiecărui luptător. Jucătorii pot acum să sară de pe obiectele de decor din arenă, să le folosească pe post de arme şi fiecare personaj are trei variaţii ale mişcărilor de luptă standard.

Sub Zero, de exemplu, are variaţiile Grandmaster, Cryomancer şi Unbreakable. Grandmaster permite jucătorilor să creeze o dublură a personajului din gheaţă pe care pot să o folosească pe post de momeală sau armă. Cryomancer te lasă să faci arme de gheaţă, precum cuţite sau suliţe, iar Unbreakable e versiunea defensivă a lui Sub Zero care îţi permite să contraataci şi să te aperi mai eficient.

Această serie care a început ca un joc violent şi atât, s-a dezvoltat de-a lungul anilor într-un joc de lupte tip arcade destul de bun. De ținut minte că acesta nu este un joc pentru copii, fiind mult prea violent.

Mortal Kombat X va fi disponibil pe PC, PS3, PS4, Xbox 360 şi Xbox One în 2015.

Cele mai citite

Cum se va desfășura prima competiție de frumusețe pentru AI din lume

Cu un singur click, lumea reală și cea virtuală se întâlnesc într-o competiție revoluționară de frumusețe. Primul concurs de frumusețe artificială din lume și-a...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

Lukașenko acuză Occidentul și opoziția de un atac cu drone pornit din Lituania

Serviciul de securitate din Belarus a susținut joi că a dejucat un atac asupra capitalei Minsk cu ajutorul unor drone lansate din Lituania, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă