0.4 C
Bucharest
Monday, 27 November 2023
HomeSpecialUn nou cutremur s-a produs in aceasta dimineata in apropiere de Sofia

Un nou cutremur s-a produs in aceasta dimineata in apropiere de Sofia

Un cutremur cu o magnitudine de 2,6 grade pe scara Richter s-a produs in aceasta dimineata in apropiere de capitala bulgara, relateaza Sofia News Agency, citata de Newsin.

Epicentrul seismului pridus la ora locala si a Romaniei 2.15 a fost localizat la 27 de kilometri sud-est de Sofia, a anuntat Centrul European de Seismologie.

In urma cutremurului din aceasta dimineața nu au fost inregistrate pagube sau victime.

Miercuri, un cutremur de 5,5 grade pe scara Richter s-a produs in Romania si a fost resimtit in Bulgaria cu o intensitate de 4,7 grade pe aceeasi scara. Potrivit Sofia News Agenycy, seismul s-a produs la 41 de kilometri sud-est de Constanta si la 14 kilometri vest de Mangalia, la o adancime de 30 de kilometri.

Institutul National pentru Fizica Pamantului de la Bucuresti a anuntat ca epicentrul seismului s-a inregistrat la granita Romaniei cu Bulgaria, in zona Marii Negre, la 20 de km adancime, avand o magnitudine de 5,5 pe scara Richter.

In Bulgaria, cutremurul s-a simtit pe tot teritoriul tarii, inclusiv la Sofia, care se afla in vestul tarii.

Cele mai citite

Suveraniștii vor să lanseze lebăda albă în viitoarea baltă electorală

Blocul Suveranist Român a primit botezul în weekend. Șapte partide și-au unit destinul. Prin anunțul făcut de Eugen Orlando Teodorovici, la conferința de lansare...
Ultima oră
Pe aceeași temă