9.6 C
București
luni, 25 martie 2024
AcasăSpecialUn medic de la Spitalul Militar Central a fost reținut pentru MITĂ

Un medic de la Spitalul Militar Central a fost reținut pentru MITĂ

Un medic de la Spitalul de Urgență Militar Central din București a fost reținut sub acuzația de luare de mită, informează Digi 24.

Medicul Adrian Ilie este acuzat de procurori că ar fi cerut câte 500 de euro de la trei pacienți, totalizând 1500 de euro, pentru a realiza operații estetice asupra nasului.

Medicul a fost reținut joi dimineață cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit site-ului Spitalului Universitar de Urgență Militar Central, la Secția Clinică ORL lucrează lt. col. dr. Adrian-Gabriel Ilie, medic primar O.R.L.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Implicațiile industriei de gaming asupra economiei

Industria de gaming a generat venituri în valoare de aproximativ 365 de miliarde de dolari în 2023 la nivel global. Tendința de creștere din...

Îți dorești un birou impecabil? Alege accesorii și instrumente de birou personalizate

Biroul tău nu este doar un simplu spațiu de lucru. Este un loc în care petreci cel puțin 8 ore în fiecare zi. Un...

Sfinţirea capelei le oferă ocazia parlamentarilor de a reflecta la menirea lor, spune Ciucă

În Palatul Parlamentului a fost amenajată o capelă ortodoxă. Aceasta a fost inaugurată luni, 25 martie, iar Nicolae Ciucă susține că Patriarhia Română şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă