17.2 C
București
sâmbătă, 21 mai 2022
AcasăSpecialUn elicopter care participa la stingerea incendiilor s-a prăbușit în Portugalia

Un elicopter care participa la stingerea incendiilor s-a prăbușit în Portugalia

Un elicopter care participa la stingerea incendiilor de pădure în districtul Viseu din nordul Portugaliei s-a prăbușit duminică, informează presa internațională citată de Agerpres.

Elicopterul s-a prăbușit în localitatea Castro Daire din districtul Viseu, aflat la 320 de kilometri de Lisabona, la ora locală 1:00 p.m.

Prăbușirea elicopterului a fost confirmată de Fernando Carneiro, primarul localității, și de Paulo Almeida, șeful brigăzii de pompieri.

Știre în curs de actualizare

Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă