2.2 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeSpecialUn elev a fost înjunghiat de un coleg la şcoală. Poliţia spune...

Un elev a fost înjunghiat de un coleg la şcoală. Poliţia spune că de fapt elevul s-a lovit într-un calorifer

Un elev din clasa a VII-a, de la Şcoala numărul 3 din Găeşti, a fost înjunghiat în umăr, joi, cu un briceag, de către un coleg al său, în urma unui conflict spontan, la faţa locului fiind o Ambulanţă care acordă îngrijiri medicale victimei, potrivit Mediafax.

La ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului a ajuns o ambulanţă de la Spitalul Orăşenesc din Găeşti, care a acordat îngrijiri medicale elevului rănit.

Din primele cercetări reiese că între cei doi elevi a izbucnit un conflict spontan, iar la un moment dat unul dintre aceştia l-ar fi înjunghiat cu un briceag pe celălalt elev.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, inspectorul Ioana Preda, a declarat că agresiunea a fost aunţată prin numărul unic de urgenţă 112, iar poliţiştii s-au deplasat la Şcoala nr. 3 din Găeşti, situată lângă Primărie.

IPJ Dâmboviţa: Elevul s-a rănit într-un calorifer

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Dâmboviţa spun că în urma apelului primit la numărul unic de urgenţă 112 în care se solicita o ambulanţă pentru a acorda îngrijiri medicale unui băiat din clasa a VII-a, de la Şcoala nr. 3, din Găeşti, care ar fi fost înjunghiat de către un coleg, oamenii legii s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că nu există o situaţie de conflict.

Din primele cercetări ale poliţiştilor sosiţi la faţa locului s-a stabilit că cei doi elevi s-au jucat şi s-au alergat pe holurile şcolii, iar un la un moment dat unul dintre ei a căzut şi s-a lovit la spate de robinetul unui calorifer, între cei doi neexistând nicio ceartă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, inspector Ioana Preda, apelul iniţial la 112 anunţa că un elev ar fi fost rănit după ce ar fi fost înţepat cu un briceag în umăr de către un coleg.

Elevul care s-a rănit a primit îngrijiri medicale la faţa locului, însă nu a necesitat internarea.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă