6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialUn copil autist, rănit grav după ce a căzut de la etaj

Un copil autist, rănit grav după ce a căzut de la etaj

Un copil în vârstă de 11 ani diagnosticat cu autism a fost grav rănit, luni, după ce a căzut de la etajul al treilea al unui bloc din Ploieşti, relatează Mediafax.

Primele informaţii arată că băiatul a fost lăsat singur acasă. 

Autorităţile au fost solicitate prin apel la numărul de urgenţă 112 să intervină într-un cartier din zona de sud a municipiului Ploieşti în cazul unui minor care ar fi căzut de la înălţime, potrivit reprezentanţilor IJP Prahova

Echipele de intervenţie deplasate la faţa locului au constatat că un băiat în vârstă de 11 ani a căzut de la etajul al treilea al blocului în care acesta locuieşte împreună cu părinţii săi, căderea de la înălţime provocându-i o fractură la piciorul stâng şi un traumatism cranio-cerebral mediu.

Surse din cadrul anchetei au declarat că, din primele informaţii, copilul fusese lăsat nesupravegheat, el aflându-se singur în locuinţă în condiţiile în care mama sa este internată în spital, iar tatăl său era la serviciu în momentul producerii incidentului.

Minorul a fost preluat de ambulanţa sosită la faţa locului şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, cercetările continuând pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă