21.7 C
București
joi, 11 august 2022
AcasăSpecialUn copil a rămas BLOCAT în mâlul de pe fundul unui în...

Un copil a rămas BLOCAT în mâlul de pe fundul unui în râu din Vaslui. Băiatul, în stare GRAVĂ la spital

Un copil de 13 ani din Vaslui a ajuns în stare critică la spital, miercuri după-amiază, după ce a rămas blocat, timp de aproximativ jumătate de oră, în mâlul de pe fundul unui în râu, informează Mediafax.

Băiatul se scălda împreună cu mai mulţi prieteni în râul Bârlad, în dreptul localităţii Brodoc, suburbie a municipiului Vaslui, când, la un moment dat, acesta nu a mai ieşit la suprafaţă, după ce s-a aruncat de pe mal în apă, într-o zonă cu stăvilar, potrivit primelor informaţii oferite de poliţiştii vasluieni.

În aceste condiţii, unul dintre copiii care se scăldau a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa că unul dintre prietenii săi de joacă s-a înecat.

Astfel, în zonă au fost trimise mai multe echipaje de pompieri, scafandri şi de prim-ajutor, care au început acţiunile de căutare ale băiatului.

„După aproximativ jumătate de oră, minorul a fost găsit de către scafandri prins în mâlul de pe fundul râului, la o adâncime de trei metri. Scos la mal, copilul a fost resuscitat de echipajul de terapie intensivă mobilă timp de mai bine de oră, fiind readus la viaţă”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Petru Iftene.

Preluat de ambulanţă, băiatul a fost transportat în stare critică la Spitalul de Urgenţă Vaslui, de unde urmează a fi transferat la o clinică din municipiul Iaşi.

Cele mai citite

Europa va muri de frig cu ”încălzirea globală” pe piept

China a spus adio Acordului climatic. Rusia continuă să avanseze în adâncul Ucrainei. SUA trec prin cea mai gravă criză a mileniului. Uniunea Europeană se...

Diferențele dintre free trials și demo-uri 

Demo-urile și testările gratuite de produse au devenit treptat parte integrantă a soluției de vânzare B2B. In special datorită popularității modelelor Cloud și SaaS...

4 motive pentru care ar trebui să oferiți cadouri personalizate

Lumea continuă să evolueze într-un ritm frenetic și multe lucruri care erau ideale sunt acum considerate „de modă veche”, în timp ce modalități noi...
Ultima oră
Pe aceeași temă