36.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăSpecialUn bărbat protestează pe unul dintre stâlpii de nocturnă ai Stadionului "Ion...

Un bărbat protestează pe unul dintre stâlpii de nocturnă ai Stadionului „Ion Oblemenco”: „Viaţa mea e mai puţin importantă decât ŞTIINŢA”

Un bărbat s-a urcat, sâmbătă, în jurul orei 13.00, pe unul dintre stâlpii de nocturnă ai Stadionului „Ion Oblemenco” din Craiova, la aproximativ 70 de metri, şi cere revenirea Universităţii Craiova în eşalonul fotbalistic, informează Mediafax.

Bărbatul, care poartă cagulă, a afişat un banner pe care scrie „Dreptate pentru Craiova” şi a aruncat mai mulţi fluturaşi prin care cere revenirea Universităţii Craiova în „eşalonul fotbalistic”.

„Astăzi este ziua mea şi am ales să fac acest gest deoarece mă gândesc că viaţa mea este mai puţin importantă decât Şiinţa. Şi dacă asta va contribui în revenirea Universităţii Craiova, ştiu că vor fi fericiţi milioane de oameni care suferă la fel ca mine din cauza abuzurilor făcute de către FRF. Dreptate pentru Craiova”, scrie pe fluturaşii pe care bărbatul i-a aruncat de la înălţime.

La faţa locului, s-au prezentat mai multe echipaje de la Poliţia Locală, Poliţia Comunitară şi Poliţia Craiova, Jandarmerie, iar la ora transmiterii acestei ştiri poliţiştii discută dacă este cazul să cheme sau nu un negociator care să stea de vorbă cu bărbatul urcat pe stâlp.

De asemenea, la faţa locului sunt mai mulţi membri ai galeriei de fotbal Universitatea Craiova, ce spun că nu au nicio legătură cu protestatarul.

Clubul Universitatea Craiova a cerut, la 20 februarie, Federaţiei Române de Fotbal şi Ligii Profesioniste de Fotbal înscrierea în sezonul 2013/2014 al Ligii I şi a solicitat acestor foruri găsirea unei soluţii juridice în acest sens pentru a se încadra în condiţiile legale şi statutare. Universitatea Craiova susţine că este aptă să intre în Liga I din punct de vedere juridic. Deşi nu are jucători în acest moment, clubul oltean precizează că există persoane juridice dispuse să sprijine revitalizarea grupării, însă acestea au condiţionat finanţarea numai dacă echipa va evolua în Liga I. U Craiova aşteaptă un răspuns din partea LPF şi FRF la solicitarea sa până în 20 martie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă