37.7 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSpecialUn bărbat a spart un geam de la intrarea în DNA

Un bărbat a spart un geam de la intrarea în DNA

Un bărbat a spart, vineri, un geam de la intrarea în sediul DNA, după ce în urmă cu şase luni a provocat un incident similar, informează Mediafax.

El a lovit cu pumnul unul dintre geamurile de la intrarea în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), întrucât este nemulţumit că nu îi sunt rezolvate problemele.

În urma incidentului, care a avut loc în jurul orei 11.30, la sediul DNA a ajuns un echipaj de Poliţie al Secţiei 3 şi o ambulanţă SMURD.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă, pentru a investigaţii medicale, după care va fi dus la sediul Secţiei 3 Poliţie, unde cel mai probabil va fi sancţionat pentru distrugere.

Reprezentanţii DNA au înlocuit geamul spart, după aproximativ 30 de minute de la producerea incidentului.

Bărbatul merge frecvent la sediul DNA, unde se plânge de faptul că procurorii nu îi iau în seamă reclamaţiile pe care ar vrea să le depună. În 8 octombrie 2014, agresorul a provocat un incident similar, atunci spunând că este nemulţumit că nu i-ar fi fost înregistrată o cerere .

Direcţia Naţională Anticorupţie arăta atunci că bărbatul care a spart un geam de la uşa de acces în instituţie, Ion Cristinel Grigore, le-a prezentat reprezentanţilor DNA, atunci când a fost primit în audienţă, aspecte care îi pun la îndoială capacitatea de discernământ, cum ar fi acela că are un microcip în braţ.

Potrivit DNA, în 13 şi în 29 august 2014, bărbatul s-a prezentat în audienţă la Compartimentul Registratură, Grefă, Arhivă şi Relaţii cu publicul, unde a povestit că „are o cameră video implantată în ochi”, „are introdus în braţul drept un microcip”, iar „asistente şi medici au încercat să-l tortureze şi asasineze în Penitenciarul Giurgiu”.

„Anterior, numitul Grigore Ion Cristinel depusese o sesizare având un conţinut similar. În 22 iulie 2014, petentului i s-a comunicat un răspuns prin care a fost înştiinţat asupra competenţei DNA şi a fost invitat să formuleze plângere sau denunţ dacă are cunoştinţă de săvârşirea unor fapte de corupţie”, mai spuneau reprezentanţii DNA.

DNA preciza că pe numele lui Ion Cristinel Grigore a fost depusă o plângere pentru distrugere, la Secţia 3 Poliţie Bucureşti.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă