2.7 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeSpecialUn bărbat a fost împuşcat mortal de un coleg, la o partidă...

Un bărbat a fost împuşcat mortal de un coleg, la o partidă de vânătoare

Un bărbat a fost împuşcat mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la o partidă legală de vânătoare de vulpi, suspectul fiind un participant care a fost reţinut pentru ucidere din culpă, informează Mediafax.

Incidentul a avut loc pe fondul de vânătoare Lipova, unde a fost organizată o partidă legală de vânătoare de vulpi, la care au participat mai multe persoane care deţineau arme autorizate şi permise de vânătoare valabile.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Camelia Tuduce, unul dintre participanţi, în vârstă de 51 de ani, din judeţul Timiş, a fost împuşcat mortal de către un alt vânător, din Arad, în vârstă de 58 de ani.

După primele cercetări efectuate, poliţiştii cred că victima s-a deplasat din stand şi s-a îndreptat către colegul său, care a tras crezând că este vorba de un animal.

Suspectul a fost reţinut, duminică dimineaţă, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate.

Cele mai citite

Statele Unite – mesaj de la ONU: “Trebuie să rămânem cu toții alături de poporul ucrainean atâta timp cât va fi nevoie”

Ambasadoarea SUA la ONU, Linda Thomas-Greenfield, a transmis un mesaj ferm, în care solicită tuturor țărilor membre ONU să ofere sprijin Ucrainei și să...

Ce este și cum arată “lerul” – Puțină lume știe ce reprezintă și la ce era utilizat în trecut

Ce este și cum arată "lerul" - Puțină lume știe ce reprezintă și la ce era utilizat în trecut

Producătorul și scenaristul TV Norman Lear, laureat cu Emmy, a murit la vârsta de 101 ani

Producătorul și scenaristul Norman Lear, ale cărui comedii de succes revoluționare precum "All in the Family" și "Maude" au abordat subiecte legate de rasă,...
Ultima oră
Pe aceeași temă