2.2 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021
AcasăSpecialUn bărbat a fost arestat după ce ar fi violat șase copii...

Un bărbat a fost arestat după ce ar fi violat șase copii într-o oră și jumătate, pentru a se răzbuna pe părinții lor

Un bărbat de 59 de ani din localitatea arădeanu Sântana a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi violat șase copii cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani. Toate acestea s-ar fi întâmplat în decurs de o oră și jumătate, suspectul răzbunându-se în acest fel pe părinții copiilor pentru neînțelegerile mai vechi cu aceștia, potrivit News.ro.

Bărbatul de etnie romă în vârstă de 59 de ani a fost reținut de polițiști, iar procurorii au început urmărirea sa penală.

”Probatoriul administrat în cauză până la acest moment procesual a relevat faptul că în intervalul orar 20.30-22.00, numitul Colompar Gheorghe a întreţinut relaţii sexuale orale cu un număr de şase copii, cu vârste între 8 şi 12 ani. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a inculpatului”, precizează Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu-Criș într-un comunicat.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că bărbatul şi-ar fi justificat faptele prin faptul că era în conflict cu părinţii copiilor şi ar fi dorit să se răzbune pe aceştia. Familiile copiilor locuiesc în vecinătate şi sunt tot de etnie romă.

Suspectul i-ar fi luat de copii şi i-ar fi dus la el acasă, unde i-ar fi supus perversiunilor sexuale. Părinţii au mers cu copiii la medicii legişti pentru a obţine certificate medicale care să ateste abuzurile.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă