27 C
Bucharest
Thursday, 1 June 2023
HomeSpecialUn băiat de 14 ani a murit după ce a fost lovit...

Un băiat de 14 ani a murit după ce a fost lovit pe trotuar de o mașină condusă de un vitezoman inconștient

Un băiat de 14 ani din judeţul Suceava a murit duminică dimineaţă, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce mergea cu bicicleta pe trotuar. Şoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, iar după ce l-a accidentat pe copil, a lovit alte două maşini parcate.

Accidentul a avut loc pe DN 2H, în localitatea Gălăneşti, din judeţul Suceava.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că un şofer de 20 de ani a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei excesive, şi a lovit un copil de 14 ani care mergea cu bicicleta pe trotuar. Ulterior, maşina condusă de tânăr a lovit alte două autoturisme parcate, unul dintre acestea răsturnându-se în urma impactului puternic.

La faţa locului au ajuns echipaje medicale care au încercat să-l resusciteze pe copil, însă fără niciun rezultat, în final fiind declarat decesul, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată.

De asemenea, şoferul de 20 de ani şi un pasager aflat în maşină, în vârstă de 18 ani, au fost răniţi uşor, având leziuni la faţă. Cei doi au fost duși la Unitatea de Primiri Urgenţă a spitalului din Rădăuţi.

 Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz şi urmează să stabilească, în urma unei expertize tehnice, viteza cu care circula tânărul.

Cele mai citite

Iohannis dă asigurări că rotativa se va face

Președintele României, Klaus Iohannis, a subliniat că în următoarea perioadă, fără a spune un moment exact, schimarea premierilor va avea loc, nefiind probleme la...

Klaus Iohannis și Roberta Metsola au sosit la Chișinău cu același avion

Președintele României, Klaus Iohannis, și președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, au sosit la Chișinău cu același avion, pentru a participa la Summit-ul Comunității Politice...

Deca: Prin actul normativ adoptat de Guvern reuşim să acoperim solicitările publice ale cadrelor didactice

Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, afirmă că prin ordonanţa de urgenţă adoptată joi se acoperă solicitările publice ale cadrelor didactice, creşterile salariale reprezentând măsura cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă