34.5 C
București
joi, 18 iulie 2024
AcasăSpecialUn adolescent de 17 ani a fost găsit spânzurat în pădurea Trivale,...

Un adolescent de 17 ani a fost găsit spânzurat în pădurea Trivale, din Piteşti

Un adolescent de 17 ani din Piteşti a fost găsit mort, în noaptea de joi spre vineri, spânzurat în pădurea Trivale, la faţa locului nefiind găsit niciun bilet prin care băiatul să-şi motiveze gestul, cu atât mai mult cu cât acesta nu ar fi avut, potrivit rudelor, niciun motiv să-şi ia viaţa, relatează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, adolescentul găsit mort, care era singur la părinţi, nu a lăsat niciun mesaj de adio, iar rudele spun că gestul său este cu atât mai inexplicabil cu cât era cunoscut ca fiind un băiat liniştit, care nu era în conflict cu nimeni.

Băiatul spânzurat a fost văzut de un bărbat care a scurtat drumul spre casă, la câteva sute de metri, prin pădurea Trivale.

„L-am văzut şi m-am îngrozit, apoi am alergat după cineva de aici de aproape, pe care l-am chemat ca să-i arăt grozăvia. Am sunat la 112, dar medicii sosiţi la faţa locului nu au mai avut ce face pentru tânărul mort de cel puţin zece ore, aşa au zis medicii”, a declarat bărbatul care l-a găsit mort pe tânăr.

Criminaliştii au delimitat zona şi au început o anchetă, iar după ce i-au găsit actele adolescentului au anunţat familia.

Singurul care a ajuns la locul unde tânărul s-a spânzurat a fost unchiul său, care nu-şi explică de ce băiatul, un tânăr de 17 ani, elev la un liceu din Piteşti căruia nu-i lipsea nimic şi care avea toată viaţa înainte, a recurs la acest gest.

„Secţia 2 Poliţie a fost sesizată că în timp ce se plimba prin pădurea Trivale, zona Cimitirului din Găvana III, a observat un bărbat spânzurat de un copac. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, ocazie cu care, în urma examinării cadavrului, nu s-au constatat urme de violenţă, în afara şanţului traumatic de la nivelul extremitătii cervicale, acesta fiind identificat în persoana lui F.F.V., de 17 ani, din Piteşti,dispărut de la domiciliu din data de 27 iunie”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisar şef Dănuţ Dinu.

Trupul neînsufleţit al adolescentului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din Piteşti, unde va fi supus necropsiei pentru a se stabili cauza morţii, iar poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă