5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialUltimele trenduri în fitness-ul mondial ajung la București. Interviu cu Richmond Bachia,...

Ultimele trenduri în fitness-ul mondial ajung la București. Interviu cu Richmond Bachia, fondatorul celei mai mari companii de educație sportivă din România

Industria de fitness la nivel mondial a cunoscut în ultimii ani lansări și relansări de programe, readaptări și concepte aproape exotice. Trainerii au gândit combinații inedite, aducând în fitness elemente din dans, arte marțiale, yoga, meditație sau zen. 

La București va avea loc în weekendul 22-23 aprilie Convenția Internațională de fitness și master traineri celebri din întreaga lume vor prezenta ultimele tendințe în domeniu.

Am vorbit cu Richmond Bachia, organizator al Convenției, ajunsă deja la a șaptea ediție, despre trendurile industriei de fitness și noutățile acestei ediții. Richmond Bachia este master trainer, a fost consultant la unele dintre cele mai mari evenimente de fitness din lume și a înființat cea mai mare companie de educație în fitness din România, Fitness Scandinavia.

Roxana Lupu: Cum se face că unul dintre cele mai mari evenimente de fitness din Europa se întâmplă la București?

Richmond Bachia: Este deja al șaptelea an de când organizăm Convenția Internațională de Fitness. Când am venit în România, în 2006, lucram ca manager al unui club de fitness, iar cariera mea internațională în domeniu m-a adus aici, unde am și decis să mă stabilesc. Apoi am înființat propria companie de educație în fitness.

Am dorit de la bun început să creștem segmentul acesta în România, educând cât mai mulți specialiști în domeniu și atrăgând astfel cât mai mulți români spre acest tip de mișcare.

Convenția este cel mai important proiect al nostru într-un an și, chiar dacă sunt doar două zile, se muncește enorm. Pentru că ne trec pragul sute de oameni în aceste două zile pline. Vom avea atât workshop-uri teoretice – strategie nutrițională antiîmbătrânire, publicitate și PR pentru un business în fitness, dar mai ales clase active, din orice îți poți imagina în materie de fitness și mișcare: Zumba, tabata, bosu, spinning, yoga, Pilates și așa mai departe.

Faptul că această Convenție deja a devenit un eveniment de tradiție, recunoscut la nivel internațional, la care mulți master traineri din întreaga lume își doresc să vină, este un semn că ceva bun tot facem aici.

Cui se adresează acest eveniment?

Tuturor pasionaților de sport, profesioniști sau amatori. E nevoie de dorință de mișcare, curiozitate pentru a experimenta cele mai inovatoare clase de fitness din lume, având ca traineri presenteri internaţionali celebri, din Italia, Grecia, Spania, Anglia, Suedia, Australia, Argentina și Grecia, dar și din România.

Ce traineri celebri vin la Convenție și ce clase vor preda?

Îl așteptăm pe Alessandro Oliveri, unul dintre presenterii de top din Italia, care merge la convenții în întreaga Europă; el va susține clase precum Step’n Action, Function-ale sau Fusion.

Troy Dureh, unul dintre instructorii de fitness de top din UK, cu o experiență de peste 20 ani în domeniu, este producătorul programului ino-vator de dans Body Boot–Camp, cunoscut în întreaga lume. La București va susține în work-shop conceptul educațional Khai Bo&Bag Box.

Vom avea multe clase exotice, să le numim așa, ce cuprind elemente din dansuri tribale, capoeira, chi yoga, Holistic chi kung și altele.

Citește textul integral pe www.adrenallina.ro.   

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă