22.2 C
București
marți, 23 iulie 2024
AcasăSpecialUdrea, ridiculizată de Chiliman şi Oprescu

Udrea, ridiculizată de Chiliman şi Oprescu

Doi primari în funcţie din Bucureşti o atacă prin declaraţii pe posibila candidată a PDL pentru primăria Capitalei, Elena Udrea. Primarul general, Sorin Oprescu, şi edilul-şef al sectorului 1, Andrei Chiliman, au lansat replici acide la adresa Elenei Udrea pe tema referendumului pentru Legea Capitalei, în direct la Realitatea TV.

„Doamna Udrea nu este un om puternic, ea este un om şmecher. Nu încearcă decât să îi fraierească, să-i şmecherească pe bucureşteni cu un aşa-zis referendum. Realitatea e că doamna Udrea nu e puternică, daca era puternică nu fugea de votul bucureştenilor ca dracu de tămâie”, spune primarul sectorului 1, Andrei Chiliman.

Primarul Oprescu a taxat-o şi el pe Elena Udrea: „Dânsa are senzaţia că conduce şi atunci are o maşinuţă din asta, aşa. Eu sunt convins că îi face cineva din plastilină şi figura lui Chiliman, şi pe a mea şi dimineaţa când se scoală apasă pe toţi, poc, poc, ca să aibă o satisfacţie din asta”.

Liderul PDL Bucureşti nu s-a aflat în platou pentru a le da vreo replică lui Oprescu şi Chiliman.

Referendumul pentru Legea Capitalei – o iniţiativă susţinută de PDL, care ar urma, printre altele, să desfiinţeze primăriile de sector – ar putea avea loc în luna mai.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă