25.6 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSpecialUdrea: M-am bucurat sa vad ca Turismul a fost alipit Dezvoltarii

Udrea: M-am bucurat sa vad ca Turismul a fost alipit Dezvoltarii

"Ca ministru al Turismului am avut ocazia sa lucrez foarte mult cu autoritatile locale si ne-am lovit impreuna de probleme care tineau de dezvoltare regionala. a…a Atunci cand s-a format Guvernul Croitoru si apoi Cabinetul Negoita, din care nu am facut parte, m-am bucurat sa vad ca Ministerul Turismului a fost alipit Ministerului Dezvoltarii Regionale si multe dintre proiectele pe care le urmaream impreuna vor putea fi finalizate", a declarat Elena Udrea, in cadrul audierii din Parlament, citata de ziare.com.

"Ma bucur sa am ocazia, la aproape un an de zile, sa fiu din nou in fata dumneavoastra, pentru a incerca sa va conving sa imi acordati increderea pentru un mandat la un minister care include Ministerul Turismului, dar care are atributii mult mai mari", s-a adresat ministrul propus al Dezvoltarii comisiei.

Elena Udrea a adaugat ca in trecut a avut o colaborare buna cu Ministerul Dezvoltarii, impreuna cu care a reusit promovarea si chiar semnarea unor contracte si proiecte de promovare a unor produse turistice.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă