27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăSpecialUdrea: Dosarul lui Ponta este cusut cu ață albă

Udrea: Dosarul lui Ponta este cusut cu ață albă

Fosta ministră Elena Udrea a scris, pe Facebook, că dosarul premierului este ”cusut cu ață albă” și că prejudiciul pe care l-ar fi provocat este unul ”mărunt”, în condițiile în care în România se fură cu sutele de milioane de euro. 

Citește și: Victor Ponta a ajuns DIN NOU la DNA. Ce arată noua expertiză DNA privind prejudiciul produs de premier

Totodată, Udrea a subliniat că premierul trebuie să plece din funtea Guvernului, dar nu din cauză că este cercetat și pentru că ”nu a făcut mare lucru pentru România. 

”Dezbaterea publică despre dosarul lui Ponta începe să capete accente chiar comice. Oameni serioşi se adună la TV şi îşi dau cu părerea, cu o morgă serioasă şi de o manieră sentenţioasă, despre implicaţiile acestui caz. Cred că mai marii lumii şi cei de la ambasade se crucesc şi râd cu lacrimi de faptul că numai în România se poate produce un asemenea scandal şi cutremur politic, cu Prim-ministrul în funcţie pus sub acuzare, pentru un prejudiciu inexistent (varianta lui Ponta) sau mărunt, de mai puţin de 12.000 de euro (varianta DNA)”, a scris Udrea pe rețeaua de socializare.

Mai mult, Elena Udrea a subliniat că faptele de care este acuzat Ponta s-au întâmplat acum șapte ani. 

”În ţară asta se fur zeci, sute de milioane de euro şi oamenii ăştia îl anchetează pe Premier pentru o suma mai mică decât primeşte într-o luna soţia să la Bruxelles! Şi pentru o presupusă fapta de acum 7 ani, despre care au vorbit până şi copiii în acest timp, nu doar adversarii politici şi presă, deci nu era nimeni care să nu cunoască subiectul în anii aceştia. Doar DNA-ul l-a aflat acum!!! Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns…Cred că există suficiente motive pentru că Ponta să plece din fruntea Guvernului, democratic, prin moţiune de cenzură, pentru că nu a făcut mare lucru pentru România, dar nu pentru acest dosar cusut cu aţă albă”, a subliniat Udrea. 

Udrea i-a îndemnat, în final, pe oameni să judece lucrurile nepărtinitor. 

”P.S. Şi dacă vreţi normalitate în România, cred că ar trebui să începem prin a judecă lucrurile nepărtinitor. Atitudinea “să moară al lor că să vină al nostru”, indiferent prin ce mijloace, nu ne-a ajutat la nimic iar acum este chiar periculoasă pentru democraţie”, a conchis Udrea. 

Cele mai citite

”Dosarul Mineriada”: Klaus Iohannis cere urmărirea penală a lui Roman Petre și a lui Voiculescu Gelu-Voican

Roman Petre, în calitate de fost prim-ministru al Guvernului României, și Voiculescu Gelu-Voican, în calitate de fost viceprim-ministru al Guvernului României pot fi...

Aici găsești sisteme parazăpezi pentru acoperiș care împiedică alunecarea zăpezii

Atunci când sezonul rece își face apariția, crește interesul pentru achiziționarea accesoriilor pentru acoperiș, precum parazăpezile. Este și firesc, având în vedere că este...

Șoc în România. Un primar a fost găsit spânzurat!

O tragedie a lovit comunitatea din comuna Vințu de Jos! Primarul Petru Ioan Barbu a fost găsit spânzurat într-o anexă a propriei sale locuințe....
Ultima oră
Pe aceeași temă