0.6 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeSpecialUdrea, despre Geoana si Hrebenciuc: Vine o varsta cand anumite afirmatii ii...

Udrea, despre Geoana si Hrebenciuc: Vine o varsta cand anumite afirmatii ii fac penibili

Elena Udrea a declarat, luni, comentand afirmatiile lui Mircea Geoana potrivit carora atacurile PDL vin din "onoareal ranita" a ministrului Turismului, ca seful PSD nu isi da seama ca vine o varsta cand anumite exprimari il fac penibil, mentionand ca acest lucru e valabil si pentru Viorel Hrebenciuc, potrivit Mediafax.

Udrea a facut afirmatia inaintea sedintei BP al PDL.

Ea a spus ca liderii PSD incearca sa gaseasca un tap ispasitor pentru problemele cauzate de atacurile pe care le-au lansat.

"Domnul Mircea Geoana este in campanie electorala inca din ianuarie, cand s-a facut aceasta coalitie. Ca ei acum cauta sa iasa din scandalul pe care l-au provocat, gasind un tap ispasitor, este problema lor", a afirmat ministrul Turismului.

Udrea a tinut sa spuna ca exista comisii parlamentare de ancheta doar in cazul ministrilor PDL, nu si in cazul lui Mircea Geoana. Ea a adaugat ca poate ar trebui sa existe o astfel de comisie si pentru presedintele PSD.

Intrebata despre afirmatia lui Mircea Geoana potrivit caruia atacurile PDL la adresa PSD au drept cauza "onoarea ranita" a Elenei Udrea , ministrul turismului a raspuns ca presedintele PSD nu isi da seama ca vine o varsta cand anumite afirmatii il fac penibil, mentionand ca acest lucru e valabil si pentru Viorel Hrebenciuc.

"Constat ca vine o varsta la care oamenii nu-si dau seama ca anumite exprimari ii fac penibili. Si la dansul si la domnul Hrebenciuc", a spus Udrea.

Cele mai citite

Crește tensiunea dintre Venezuela și Guyana legat de regiunea Essequibo

Comunitatea internaţională este îngrijorată de tensiunea tot mai mare dintre Venezuela şi Guyana în legătură cu Essequibo, regiune bogată în petrol aflată în dispută...

Fonduri de până la 10 milioane euro pe proiect pentru investiții în procesare la AFIR

Ministerul Agriculturii va lansa în data de 20 decembrie 2023 două sesiuni de finanțare pentru intervenții din cadrul Planului Strategic PAC 2023-2027 destinate...

Premierul Ciolacu s-a întâlnit cu secretarul general al ONU

Premierul Marcel Ciolacu, aflat în vizită la New York, s-a întâlnit cu secretarul general al ONU, António Guterres. Întâlnirea de la sediul ONU a avut...
Ultima oră
Pe aceeași temă