39.1 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăSpecialTrenurile de metrou au fost suplimentate şi circulă la intervale de aproximativ...

Trenurile de metrou au fost suplimentate şi circulă la intervale de aproximativ trei minute

Trenurile de metrou au fost suplimentate şi circulă la intervale de aproximativ trei minute, după ce numărul călătorilor a crescut din cauza ninsorii, relatează Mediafax.

Metrorex a anunţat că pe distanţa Crângaşi – Gara de Nord 1 – Piaţa Victoriei 2 – Dristor 2 a fost introdus un tren suplimentar care va circula atât miercuri cât şi în zilele următoare, pentru a putea prelua un număr mai mare de călători.

De asemenea, în condiţiile unor fluxuri mari de călători vor fi introduse în circulaţie trenuri suplimentare din parcul de rezervă, a precizat Metrorex, într-un comunicat de presă.

Pe linia 1 Republica – Gara de Nord 1 – Dristor 2, linia 3 Anghel Saligny – Eroilor – Preciziei şi linia 4 Gara de Nord 2 – Parc Bazilescu trenurile vor circula la intervale de trei minute, pe tot parcursul zilei, iar pe linia 2 Berceni – Pipera garniturile de metrou vor ajunge în staţii la intervale de 3 – 6 minute, potrivit Metrorex.

Mijloacele de transport în comun circulă cu dificultate, viteza de circulaţie fiind redusă, astfel că timpii de aşteptare în staţiile RATB sunt mai mari.

Capitala şi 17 judeţe din estul şi sudul ţării sunt sub avertizare cod portocaliu de ninsori şi viscol până joi seara.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă