15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE: Trei persoane ucise la Constanța de un bărbat eliberat recent din...

UPDATE: Trei persoane ucise la Constanța de un bărbat eliberat recent din penitenciar. Principalul suspect, reținut

UPDATE 22.37: Principalul suspect al triplului asasinat comis, miercuri seară, într-un cartier din Constanţa, Ştefan Alexandru Stoica, a fost reţinut, joi seară, pe bază de ordonanţă, şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă, informează Mediafax.

Potrivit anchetatorilor, tânărul în vârstă de 21 de ani, acuzat că şi-ar fi ucis bunica, mătuşa şi un văr, lovindu-i de mai multe cu un ciocan şi cu un cuţit, a fost audiat de către poliţişti, joi, timp de aproape 12 ore, dar nu a declarat nimic, refuzând să vorbească.

UPDATE 08.55: Principalul suspect în cazul uciderii a două femei şi a unui tânăr de 19 ani, într-o casă din municipiul Constanţa, a fost prins de poliţişti, joi dimineaţă, după aproximativ 12 ore de căutări, în localitatea Cumpăna.

Bărbatul, Ştefan Alexandru Stoica, a fost prins de poliţişti, joi dimineaţă, în jurul orei 7.30, în zona comunei Cumpăna, aflată la ieşirea din municipiul Constanţa.

—–

Două femei şi un tânăr de 19 ani au fost uciși într-o casă din municipiul Constanța de către un bărbat eliberat recent din penitenciar, transmite Mediafax.

Potrivit poliţiştilor, crimele au fost comise miercuri, într-o locuinţă situată în cartierului Viile Noi din Constanţa, victimele fiind descoperte de o rudă care a anunţat apoi Poliţia.

Anchetatorii au găsit cele trei victime pe o canapea, pline de sânge, având multiple plăgi înjunghiate şi urme de lovituri cu un obiect dur, posibil un ciocan. De altfel, anchetatorii au descoperit în apropierea trupurilor neînsufleţite un cuţit de bucătărie şi un ciocan, cel mai probabil armele crimei.

Oamenii legii au identificat victimele ca fiiind o bătrână de 81 de ani, proprietara casei, fiica acesteia, în vârstă de 57 de ani, şi nepotul fiicei, în vârstă de 19 ani. Iniţial, s-a crezut că este vorba despre un dublu asasinat comis de tânăr, care apoi s-a sinucis. Ulterior, după mai multe ore de cercetări, poliţiştii au stabilit că este vorba despre o triplă crimă, tânărul fiind şi el victimă, iar asasinul ar fi un alt nepot al femeilor, care a fost recent eliberat din penitenciar, mai scrie Mediafax.

Principalul suspect, Ştefan Alexandru Stoica, este căutat acum de poliţiştii constănţeni, care au organizat filtre la ieşirile din oraş. El fusese eliberat recent din Penitenciarul Poarta Albă, unde ispăşise o condamnare pentru tâlhărie. Anchetatorii spun că tânărul ar avea şi afecţiuni psihice.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

Klaus Iohannis a efectuat o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea

Președintele României, Klaus Iohannis, a efectuat miercuri, 24 aprilie 2024, o vizită la complexul industrial Doosan Enerbility din Changwon, Republica Coreea. Din delegația care...

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...
Ultima oră
Pe aceeași temă