21.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecialTrei drumuri naţionale sunt blocate din cauza zăpezii

Trei drumuri naţionale sunt blocate din cauza zăpezii

Centrul Infotrafic din IGPR informează, vineri dimineaţa, că trei drumuri naţionale din judeţele Braşov, Harghita şi Covasna sunt blocate, din cauza ninsorilor abundente, potrivit NewsIn.

Potrivit Infotrafic, circulaţia este blocată pe DN1 Braşov – Predeal, în zona localităţii braşovene Timiş, pe DN11B Cozmeni – Târgu Secuiesc( judeţul Harghita), atât din cauza ninsorii, cât şi a arborilor căzuţi pe partea carosabilă, precum şi pe DN11, în zona Pasului Oituz, judeţul Covasna – aceleaşi cauze..

Totodată, pe numeroase artere circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă. Este vorba despre DN7C, la Piscu Negru (Argeş) şi Bâlea (Sibiu), DN7A, la Voineasa (Vâlcea), DN1A, în judeţul Prahova, şi majoritatea drumurilor naţionale din judeţul Harghita.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să nu se deplaseze către zonele muntoase cu vehicule neechipate corespunzător, să se intereseze înainte de a pleca la drum cu privire la traseul ce urmează a fi parcurs, să ruleze cu viteză adaptată condiţiilor meteo-rutiere şi să nu bruscheze comenzile maşinii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă