25.5 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialToți directorii de SPITAL care au cumpărat de la Hexi Pharma vor...

Toți directorii de SPITAL care au cumpărat de la Hexi Pharma vor fi AUDIAȚI. Ce vor întreba procurorii

Reprezentanții tuturor spitalelor din România care au cumpărat dezinfectanți produși de compania Hexi Pharma vor fi audiați de procurori, informează Digi 24.

Procurorii ar urma să contacteze directoriii sau managerii din peste 280 de unități sanitare din România. Șefii spitalelor vor fi întrebați dacă doresc să se constituie ca părți civile în dosarul Hexi Pharma, acest procedeu fiind singurul care le-ar permite să-și recupereze prejudiciul.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă