0.6 C
Bucharest
Thursday, 7 December 2023
HomeSpecialTocană secuiană de pui | Rețeta de Weekend

Tocană secuiană de pui | Rețeta de Weekend

Ingrediente

– brânză de burduf

– roșii

– tarhon

– carne de pui

Mod de preparare

Faci un sos de roșii dulceag, cu tarhon în el. Pui puiul la perpelit în tigaie, cu condimente, apoi adaugi sosul peste el, ca să îți iasă o tocană.

Pui tocana într-un vas termorezistent și adaugi deasupra o felie groasă de brânză de burduf. Apoi o bagi la cuptor și o gratinezi. Brânza se rumenește și se topește peste tocană, iar când o scoți de la cuptor o servești caldă, cu mămăliguță și ardei iute.

Cele mai citite

Crește tensiunea dintre Venezuela și Guyana legat de regiunea Essequibo

Comunitatea internaţională este îngrijorată de tensiunea tot mai mare dintre Venezuela şi Guyana în legătură cu Essequibo, regiune bogată în petrol aflată în dispută...

SUA acuză patru soldați ruși de crime de război împotriva unui cetățean american

Statele Unite(SUA) au acuzat patru soldați ruși de crime de război săvârșite împotriva unui cetățean american în timpul invaziei Rusiei în Ucraina, a anunțat...

Deca acoperă manevrele rectorului Universității din București

Ministerul Educației, condus de Ligia Deca, închide ochii la manevrele rectorului Universității din București (UB), Marian Preda, pentru angajarea lui Bogdan Oprea, fost purtător...
Ultima oră
Pe aceeași temă