15.6 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăSpecialTinerii înotători, pe val

Tinerii înotători, pe val

Sportivii de la Constanţa Sport Club s-au întors de la Galaţi cu un bilanţ de 14 medalii, cinci dintre ele fiind de aur, şi două titluri la general.

 

Înotătorii de la Constanţa Sport Club au făcut o foarte frumoasă figură la concursul care a avut loc la finalul săptămânii trecute, la Galaţi, unde a avut loc Cupa Verii. Întrecerea a fost organizată de Viva Sport Club Galaţi, la start aliniindu-se cele mai bune cluburi de nataţie din ţară care au legitimaţi copii între 5 şi 9 ani.

Bilanţul sportivilor constănţeni a fost de cinci medalii de aur, zece de argint, şapte de bronz şi două titluri de campioni în clasamentul general.

Cele două campioane ale clubului sunt Miruna Dumitru, de 7 ani, care a reuşit să urce pe prima treaptă a podiumului de două ori (25 de metri bras şi 50 de metri liber) şi o dată pe cea de-a treia, la 25 de metri fluture, obţinând, astfel, titlul de campioană la categoria de vârstă fete născute în 2005; şi Alexia Bibire, de 6 ani, care a luat o medalie de aur, la 50 de metri spate, două de argint (50 de metri liber şi 25 de metri bras) şi una de bronz, la 25 de metri fluture, plus titlul de campioană la categoria de vârstă fete 2006. Medalii au mai obţinut: Alesia Lucşa (locul II la 50 de metri liber, locul I la 50 de metri spate), Alexandru Grigore (locul II la 50 de metri liber şi 25 de metri fluture, locul III la 25 de metri bras şi 50 de metri spate), Sebastian Enciu (locul II la 50 de metri spate, locul III la 50 de metri liber şi la 25 de metri fluture), Alin Hărăbor (locul III la 50 de metri spate) şi Beatrice Ion (locul III la 50 de metri spate). Aproape de podium s-au aflat şi Maia Mitan, Maria Antohe, Maria Hărăbor, Rachel Vlăgioiu, Alexandru Manole, Marius Măriuţă şi Răzvan Olteanu. Clubul s-a situat pe prima poziţie la ştafeta de 4×25 de metri liber fete 2005 şi pe cea de-a doua poziţie la 4×25 de metri mixt băieţi 2005, dar şi la fete 2005.   

Rezultatele sunt excelente

Antrenorul de la Constanţa Sport Club, Ionuţ Rogoveanu, care s-a înscris în concurs cu 14 mici înotători, s-a declarat foarte  mulţumit de rezultate, mai ales că mulţi dintre copii au fost la  prima participare la un concurs. „A fost un concurs de verificare, mai ales că cei mai mulţi dintre ei fac înot de doar un an şi participă pentru prima dată la o competiţie sportivă. S-au descurcat foarte bine şi s-au obţinut nişte rezultate deosebite”, a precizat preşedintele clubului, Ionuţ Rogoveanu, care îi antrenează pe micuţi.

14 înotători constănţeni au participat la Cupa Verii la nataţie

Cele mai citite

Valea Oltului, închisă din nou în reprize

Tronsoanele vizate sunt între Râmnicu Vâlcea și Sibiu, pe DN7 Trei tronsoane vor fi afectate de lucrări de stabilizare a versanților și de îndepărtare a...

Atac masiv cu drone al Ucrainei pe teritoriul Rusiei: 125 de drone distruse, daune în mai multe regiuni

În noaptea de 28 spre 29 septembrie, Ucraina a lansat un atac de amploare cu drone pe teritoriul Rusiei, provocând daune în mai multe...

Guvernul italian analizează posibilitatea de a introduce castrarea chimică pentru violatori

Guvernul condus de Giorgia Meloni analizează posibilitatea de a introduce castrarea chimică pentru persoanele condamnate pentru violențe sexuale, după ce Partidul Liga, de extremă...
Ultima oră
Pe aceeași temă