27.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăSpecialThermoPro Plus, noua gamă de uşi de intrare cu protecţie de la...

ThermoPro Plus, noua gamă de uşi de intrare cu protecţie de la Hörmann

Gradul de termoizolaţie excepţional, standardele ridicate de siguranţă, designul exclusiv dar şi un raport preţ-calitate convenabil sunt criteriile care stau la baza alegerii uşii de intrare. Noua uşă de intrare în locuinţă ThermoPro Plus de la Hörmann oferă, prin blatul extrem de gros şi încuietoarea multipunct, mai multă protecţie.

Uşile de intrare în locuinţă ThermoPro Plus ating un coeficient de transfer termic (coeficientul U) de până la 0,8 W/(m2K) economisind astfel energie în mod sustenabil.

Secretul termoizolaţiei excepţionale îl reprezintă dotările noii uşi de intrare în locuinţă. Uşile de intrare în locuinţă ThermoPro Plus dispun de un blat din oţel cu o grosime de 65 mm, umplut cu spumă poliuretanică. Un toc de aluminiu cu un nivel triplu de etanşare precum şi o vitrare termoizolantă în triplu strat garantează economisirea suplimentară a energiei. Datorită profilului ramei canatului care este din material compozit, blatul uşii este rezistent mai mult timp.

Gama ThermoPro Plus este dotată, din fabricaţie, cu sistemul de protecţie anti-efracţie oferit de încuietoarea multipunct iar, opţional, poate fi echipată cu elementele suplimentare de siguranţă RC2. Un alt element de siguranţă este şi vitrarea izolatoare securizată în triplu strat, disponibilă doar la Hörmann, care elimină riscul de accidentare prin tăiere în cazul spargerii geamului. De asemenea, uşile sunt echipate standard cu un sistem Softlock de închidere silenţioasă.

Uşile de intrare în locuinţă ThermoPro Plus, disponibile în zece culori preferenţiale şi patru texturi tip Decograin, sunt disponibile începând cu preţul de 1.185 Euro (preţ orientativ) şi au blat cu aspect coplanar, atât la exterior cât şi la interior. Astfel, uşile de intrare în locuinţă se armonizează uşor cu uşile din interiorul casei.

Pentru uşile de intrare în locuinţă amplasate în apropierea porţilor de garaj Hörmann propune soluţiile asortate, două dintre modelele uşilor de intrare în locuinţă ThermoPro Plus fiind disponibile în varianta identică cu uşa secţională de garaj cu striaţie M, prevăzute opţional cu elemente laterale şi oberlihturi.

Cele mai citite

Estimările privind recolta de floarea-soarelui în UE scad din nou, afectate de condițiile meteo nefavorabile

Firma de consultanță Strategie Grains a revizuit în scădere prognozele privind recolta de semințe de floarea-soarelui din Uniunea Europeană pentru acest an, pe fondul...

Orice Geoană-și are nașul

Printre  atâtea știri care te fac să-ți plângi de milă, iată și una care dă speranțe. Un tânăr, David Leonard Bularca, născut în 2002, alege...

Vremea se răcește semnificativ și devine instabilă în Capitală: Averse torențiale și descărcări electrice

Potrivit prognozei speciale emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), vremea în Capitală se va schimba radical în ziua de duminică. Se așteaptă o...
Ultima oră
Pe aceeași temă