9.7 C
Bucharest
Sunday, 3 December 2023
HomeSpecial"Terminatorul" - prins fara permis

“Terminatorul” – prins fara permis

Pentru guvernatorul Californiei, Arnold Schwarzenegger, implicat recent intr-un accident de motocicleta in urma caruia s-a ales cu 15 copci la buza superioara, belele continua. Potrivit Los Angeles Police Department, “Terminatorul” isi conducea motocicleta Harley Davidson fara a avea permis a informat ieri AP.
“Schwarzenegger nu are permis pentru motociclete”, a precizat Paul Vernon, locotenentul de politie care s-a ocupat de acest accident rutier. In urma acestor noi circumstante, guvernatorul Californiei s-ar putea alege cu o amenda penala cuprinsa intre 100 si 250 de dolari. Purtatoarea de cuvant a lui Schwarzenegger, Margita Thompson, sustinuse imediat dupa producerea accidentului ca in SUA permisul de conducere de categoria C confera si dreptul de a conduce motociclete cu atas, precum cea la ghidonul careia se afla fosta vedeta de cinema, aspect cu care politia rutiera americana nu pare a fi total de acord.
Intre timp, guvernatorul a admis cu franchete ca, desi are permis european pentru motociclete, el “nu s-a gandit sa-si scoata” unul si in SUA, promitand ca va remedia de indata aceasta problema.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă