37.4 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Tensiuni în PSD. Robert Negoiţă cere retragerea partidului de la guvernare....

VIDEO. Tensiuni în PSD. Robert Negoiţă cere retragerea partidului de la guvernare. Ion Iliescu cere analiză serioasă. Şova îi cere demisia lui Dragnea. UNPR nu vrea să plece de la guvernare

UPDATE 15:06  Marian Vanghelie, a declarat, luni, că PSD a obţinut un scor „prost şi neaşteptat la alegerile prezidenţiale şi l-a făcut direct responsabil pe directorul de campanie, Liviu Dragnea deoarece el a fost responsabil pentru deficienţele de organizare, pregătire şi comunicare.
E un rezultat foarte prost. E de neaşteptat şi e clar că trebuie să facem o analiză să vedem – la urma urmei s-au făcut nişte greşeli şi trebuie să vedem de unde sunt aceste greşeli. 26%, cât a recuperat Klaus Iohannis în turul doi – e un scor care nu s-a luat până acum din '90”, a spus Vanghelie.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/4a4b182a5cdda0048364c3493bfe9d8b/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

UPDATE 14:21  Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD  a declarat, luni, că a discutat cu Victor Ponta şi că acesta "încet, încet se calmează", deoarece "a fost un rezultat care nu l-a făcut fericit.O să se stabilizeze cât de curând, mâine avem şedinţă de Guvern".

Dragnea a mai spus că el crede că Victor Ponta trebuie să rămână preşedinte PSD şi prim-ministru şi a reiterat faptul că o să fie împreună cu el şi la bine şi la rău, indiferent ce decizie va lua. El a mai spus că este pentru prima dată în istoria României când un candidat în turul II nu a mai aşteptat rezultatele oficiale şi a ieşit "bărbăteşte" şi a recunoscut înfrângerea, felicitându-l pe câştigător, scrie Medaifax.

UPDATE 14:16  Radu Popa, deputat PSD de Dâmbovita, îi cere şi el demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte executiv al PSD.

UPDATE 14:03  Uniunea Naţională pentru Progresul României susține continuarea guvernării în actuala formulă guvernamentală și își reafirmă sprijinul pentru Victor Ponta și pentru Executivul pe care acesta îl conduce, informează Mediafax.

UNPR mulțumește membrilor și simpatizanţilor săi care au participat la vot şi îşi manifestă respectul faţă de opţiunile tuturor alegătorilor. În contextul rezultatului alegerilor pentru funcţia de preşedinte al României, UNPR susține continuarea guvernării în actuala formulă politică, reafirmându-şi sprijinul pentru primul-ministru Victor Ponta și pentru Executivul pe care acesta îl conduce”, se arată în comunicatatul UNPR Gabriel Oprea.

UPDATE 13:48  Preşedintele PSD Mureş, deputatul Vasile Gliga, susține că înainte de a se pune problema de demisii în PSD se impune o analiză legată de implicarea PC și UNPR, spunând că ”este clar că au stat la guvernare cu promisiuni şi au trădat 100 la sută. Deci PC, UNPR şi ceilalţi, cum s-au implicat, nu mă refer la UDMR, care categoric nu ne-a ajutat, e clar că au stat la guvernare cu promisiuni şi au trădat 100 la sută. Dacă s-au prevăzut impactul internetului, conjunctura internaţională. Au fost foarte porniţi tinerii, diaspora, se vede că i-a interesat", scrie Mediafax.

UPDATE 13:48  Dan Şova crede că acum este cel mai bine pentru PSD că Liviu Dragnea "trebuie să facă un pas înapoi" din funcţia de preşedintele executiv al PSD.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/a6eb84985c1894c7d86e236e11332cb1/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

UPDATE 12:07  Ion Iliescu: Trebuie analizată atent situaţia, nu anticipez nimic. Nu am declarat niciodată că actuala conducere a PSD a creat un partid monstru. Însă, repet. trebuie trase toate concluziile la rece. Iar retragerea partidului de la guvernare este doar decizia conducerii care va judeca cum este mai bine.

UPDATE 12:13 Ion Iliescu: Eu mă aştept la o judecată matură, este un moment de analiză serioasă.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/f711de09c30678bf833e73fb33e2f4a3/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

UPDATE 12:19  Ion Iliescu: Diaspora a votat masiv, s-a produs un exod de români în străinătate. Cred că partidului nu a dat atenţia cuvenită românilor din străinătate. S-a ajuns deja la 3 milioane de români care au ajuns afară. Organizaţiile de partid, PSD este un partid foarte mare, trebuie să aibă o comunicare mai  bună. Este nevoie de o analiză foarte serioasă a conducerii. Sper să pot participa la şedinţa de conducere când se va face analiza.

UPDATE 12:21  Ion Iliescu: Partidul a învăţat parţial lecţia cu aroganţa pe care le-am transmis-o acum 10 ani.

_ _ _ _

Robert Negoiţă,vicepreşedintele PSD,a declarat, luni, la intrarea în sediul PSD că, după votul de duminică, ar trebui să se dea ocazia echipei lui Klaus Iohannis să vină să guverneze, el menţionând că, după părerea sa, ar trebui să se respecte "voinţa românilor".

Poporul nu greşeşte niciodată. Poporul a ales într-o proporţie covârşitoare. Cred că este o lecţie pentru noi şi cred că ar trebui să facem un pas în lateral, dacă nu chiar în spate şi, da, de prea multe ori şi eu, şi noi cu toţii am simţit nevoia de un altfel de politică. Cred că după acest vot ar trebui să dăm ocazia echipei domnului Iohannis să vină să guverneze în speranţa, eu sper sincer, că ne va demonstra cum anume se poate o altfel de politică, de unde să învăţăm cu toţii. În consecinţă, cred că nu mai trebuie să ţinem de această guvernare, ci dimpotrivă. În urma acestui vot, părerea mea este că ar trebui să respectăm voinţa românilor, care tocmai şi-au exprimat-o. De asta am venit aici, să discutăm. Dar cred că este un gest de normalitate, un gest de decenţă să facem chestiunea asta şi, de ce nu? Până la urmă, partidele ar trebui să vină în aşteptarea cetăţenilor şi cred că asta aşteaptă cetăţenii astăzi în România. Vor altă guvernare" a spus Negoinţă.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + „.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(„%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/fd01e5802038f3684743f5e731c2141b/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă