23.5 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSpecialTariceanu a primit cadou o motocicleta

Tariceanu a primit cadou o motocicleta

Deschiderea anului universitar la Cluj-Napoca a fost prilej de dubla bucurie pentru premierul Calin Popescu Tariceanu. Pe de o parte, el a primit cadou o motocicleta de jucarie. Pe de alta parte, motocicleta ce i-a fost data lui Emil Boc a fost mai mica decat a sa.
La Universitatea de Medicina si Farmacie, premierul a fost primit de rectorul Marius Bojita. Accesul jurnalistilor la intalnire a fost restrictionat. Drept urmare, au si inceput primele bancuri pe seama lui Tariceanu. Gurile rele spun ca seful Guvernului a primit si o consultatie gratis pentru piciorul ranit in accidentul de motocicleta din partea rectorului de la Medicina.
La Casa de Cultura a Studentilor, Calin Popescu Tariceanu a fost intampinat de tineri imbracati in costume nationale si a primit cadou un exemplar din Ghidul bobocului. Seria cadourilor nu s-a oprit insa aici. Rectorul Universitatii Tehnice, Radu Munteanu, i-a dat, in fata salii pline cu studenti, o motocicleta de jucarie, care a primit numarul de „inmatriculare” CJ 01UTCN. Tot o motocicleta de jucarie, dar mai mica, a primit cadou si presedintele PD, Emil Boc.
Totodata, rectorul Radu Munteanu i-a promis premierului ca daca anul viitor Educatia va primi 6% din PIB, va avea mai multe fonduri la dispozitie si ii va face cadou macheta unui avion.
Tariceanu a adaugat ca anul acesta Executivul a suplimentat bugetul pentru infrastructura din Educatie cu 860 de milioane de euro, iar fondurile alocate Cercetarii au crescut cu 80 la suta.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă