In toate cele patru weekenduri ale acestei luni, bucurestenii vor putea achizitiona bunatati culinare de toate felurile de la Targul Taranului Roman.
Pana pe 1 decembrie a.c., micii producatori de la sate vor fi prezenti in curtea Muzeului Taranului Roman in fiecare sambata intre orele 10 si 17, iar duminica, intre orele 10 si 14. Din desaga lor nu vor lipsi produsele traditionale si locale, preparate in casa dupa vechi retete romanesti. Oferta de bunatati ramane la fel de bogata: pastrama, carnati, branza de burduf, telemea de oaie, cascaval afumat, pastrav in cetina, cozonaci si placinte. "Targul reuneste, de fiecare data, tarani din Transilvania, Moldova, Muntenia, Maramures, Dobrogea si Bucovina. Scopul nostru consta in a sustine micii producatori de produse traditionale romanesti si, nu in ultimul rand, de a regenera si promova unele spatii urbane din Bucuresti ca spatii publice deschise schimbului si dialogului bazate pe incredere", a declarat primarul Andrei Chiliman.
Manifestarea este organizata impreuna cu "Grupul de Initiativa Radu Anton Roman", targul fiind lansat initial in Piata Amzei in decembrie 2007. Dupa editia de toamna de la Muzeul Taranului Roman, organizatorii pregatesc o editie speciala cu ocazia sarbatorilor de iarna.