38.9 C
București
miercuri, 17 iulie 2024
AcasăSpecialTârgul de nunţi Expo Ideal Mariaj are loc, în premieră, la Iaşi

Târgul de nunţi Expo Ideal Mariaj are loc, în premieră, la Iaşi

Cel mai important târg de nunţi din ţară, Expo Ideal Mariaj, ajuns la cea de-a noua ediţie, se desfăşoară anul acesta, în perioada 29 – 31 martie, pentru prima oară în capitala Moldovei.

La Sala Polivalentă din Iaşi, vizitatorii vor avea ocazia să descopere cele mai noi colecţii vestimentare, pentru miri şi mirese, rochii de seară, iar, de la specialiştii prezenţi la târg, vor afla idei originale şi soluţii complete pentru organizarea celui mai important eveniment din viaţa lor. În plus, conform tradiţiei, la Expo Ideal Mariaj Iaşi vor exista oferte promoţionale şi mari reduceri pentru oaspeţi.

Designeri români şi internaţionali vor prezenta în cadrul târgului cele mai noi tendinţe în materie de rochii de mireasă, precum şi piese unice, de neuitat. Cei care vor vizita târgul Expo Ideal Mariaj de la Iaşi vor putea admira, de exemplu, o rochie absolut spectaculoasă, realizată manual cu 7.000 de perle naturale şi purtată de Jojo pe coperta celei mai recente ediţii a revistei Ideal Mariaj. Valoarea creaţiei, care a necesitat nu mai puţin de trei luni de muncă asiduă, se ridică la peste 50.000 de lei.

Mirii nu vor fi nici ei neglijaţi, expozanţii aşteptându-i cu zeci de oferte în materie de costume şi accesorii masculine.

Organizatorii Expo Ideal Mariaj au mai pregătit pentru vizitatorii târgului standuri cu bijuterii deosebite, demonstraţii de machiaj şi coafură, prezentări de modă, invitaţii şi mărturii pe gustul tuturor celor care se pregătesc să spună „da”. Nu vor lipsi aranjamentele florale, casele de producţie audio, foto şi video, companiile de închirieri de limuzine, furnizorii de locaţii pentru eveniment, cei mai buni instructori de dans şi tot ceea ce e necesar pentru organizarea unei nunţi magice.

Expo Ideal Mariaj reuneşte cea mai diversificată ofertă de pe piaţa românească şi aduce la un loc cele mai renumite firme din domeniu, cu soluţii complete pentru ca nunta să fie un eveniment memorabil. Biletul de intrare, în valoare de numai 5 lei, le poate aduce viitoarelor mirese ale anului 2013 zeci de premii surpriză oferite de partenerii Expo Ideal Mariaj.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă