21.1 C
București
joi, 25 iulie 2024
AcasăSpecialTârgovişte: O tânără beată a rămas fără un deget, după ce a...

Târgovişte: O tânără beată a rămas fără un deget, după ce a căzut de pe un tobogan

O tânără de 20 de ani a ajuns la spital, astăzi, şi a rămas fără un deget, după ce s-a accidentat la un tobogan din incinta unui ştrand din Târgovişte, relatează Mediafax.

Reprezentanţii ştrandului afirmă că tânăra băuse şi a fost avertizată că este interzis accesul pe tobogan (care era numai pentru copiii de până în 12 ani). Tânăra şi-a strivit un deget între marginea toboganului şi o bară metalică de susţinere.

„Un grup de patru studenţi din Bucureşti au venit la piscină, s-au distrat, au consumat băuturi alcoolice. Eu i-am spus fetei de câteva ori că nu are voie, iar la un moment dat, în celălalt capăt al piscinei, tânăra şi-a prins degetul. La faţa locului a venit o ambulanţă şi i-a acordat tinerei îngrijiri medicale. Există clar interdicţie, este şi un afiş mare care interzice accesul pe tobogan al persoanelor mai mari de 12 ani, dar ea a ignorat toate avertismentele”, a declarat Georgian Bran, paznicul piscinei.

La rândul său, tânăra a recunoscut că accidentul s-a petrecut din vina ei.

Tânăra a fost transportată la Spitalul Judeţean din Târgovişte, de unde a fost transferată la o unitate medicală din Capitală.

„Pacienta a fost adusă la noi cu o amputaţie traumatică de deget, a primit primele îngrijiri medicale, iar pentru a se încerca salvarea degetului a fost trimisă la Spitalul de Chirurgie Plastică şi Reparatorie din Bucureşti”, a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, dr. Carmen Marcu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă