1.2 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeSpecialCuțitarul din Centrul Vechi, prins în Spania

Cuțitarul din Centrul Vechi, prins în Spania

Tânărul suspectat că, la jumătatea lunii mai, a înjunghiat un bărbat în Centrul Vechi al Capitalei, în urma unui conflict spontan, a fost prins în Spania, pe Aeroprotul din Madrid, potrivit unor oficiali din Poliţia Română, citați de Mediafax

Bărbatul a fost prins când încerca să plece într-o cursă de pe Aeroportul Internaţional din Madrid, prin cooperarea dintre Poliţia Română şi cea spaniolă.

Tânărul suspectat că, la jumătatea lunii mai, a înjunghiat un bărbat în Centrul Vechi al Capitalei, în urma unui conflict spontan, fusese dat în urmărire generală, după ce pe numele lui a fost emis un mandat de arestare în lipsă.

Citește și: Conflictul de pe Verona. Cât de polițist este un polițist local

Băiatul era căutat din 18 mai, când complicele său s-a predat. Complicele a fost arestat atunci, iar în cazul lui Ş., procurorii au cerut arestarea preventivă în lipsă, după ce, timp de mai bine de trei săptămâni, au aşteptat ca acesta să fie prins.

Cei doi sunt suspectaţi că, în noaptea de 15 spre 16 mai, în Centrul Vechi al Capitalei, la intersecţia străzilor Şelari şi Lipscani, ar fi înjunghiat un bărbat în vârstă de 36 de ani, după ce acesta ar fi intrat într-un conflict cu cei doi tineri. Bărbatul a fost înjunghiat de mai multe ori în piept, fiind atunci transportat de urgenţă la spital, în stare gravă.

Potrivit Parchetului Tribunalului Bucureşti, cei doi bărbaţi au fost identificaţi inclusiv cu ajutorul oamenilor care fie au venit la Poliţie, fie au sunat la numărul de urgenţă 112 şi au oferit informaţii.

“Având în vedere lipsa indiciilor cu privire la identitatea persoanelor în cauză, la data de 16 mai 2015, am formulat, prin intermediul mass-media, un apel către persoanele care puteau furniza detalii referitoare la agresiunea comisă. În urma acestui apel, au fost obţinute numeroase informaţii de la persoane care s-au prezentat la organele de poliţie ori au apelat numărul unic de urgenţă, în baza cărora au fost identificate persoanele implicate în agresiune”, a arătat Parchetul Tribunalului Bucureşti, într-un comunicat de presă.

Ce de-al doilea suspect s-a predat afirmând că nu a mai suportat presiunea mediatică.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă