1.8 C
Bucharest
Sunday, 26 November 2023
HomeSpecialTaher si Copos vand Rapidul Suporterilor

Taher si Copos vand Rapidul Suporterilor

» Conducerea clubului Rapid a anuntat ca in aceasta primavara va scoate la vanzare obligatiuni (in valoare de 10 lei fiecare) destinate suporterilor care doresc sa-si ajute financiar echipa.

George Copos "loveste" din nou. Diabolic, asa cum il stim, patronul Rapidului a inventat o operatiune prin care vrea sa transfere presiunea lipsei de lichiditati de pe umerii sai pe cei ai fanilor din Giulesti!

Miscare de maestru
Vreti sa va demonstrati atasamentul fata de clubul Rapid? Atunci cumparati actiuni si ajutati astfel la redresarea financiara a gruparii de sub Grant! Probabil asa s-au gandit Copos si Taher inainte de a anunta ca scot la vanzare actiuni ale gruparii rapidiste. Daca operatiunea are succes, conturile clubului capata substanta; daca este un esec, atunci Copos si Taher pot arata cu degetul, la randul lor, spre suporterii care nu stiu altceva decat sa injure si sa conteste, dar cand e cazul sa ajute se fac ca ploua…
Presedintele Consiliului de Administratie al clubului Rapid, Constantin Toma, a explicat ce asteapta clubul de la fani. "Am angajat o companie de consultanta financiara pentru a pune la punct emiterea de obligatiuni catre suporteri. Am facut acest lucru pentru ca a avea o dragoste pentru fotbal nu inseamna doar cumpararea unui bilet de intrare. Aceasta dragoste trebuie sustinuta si financiar. Avem nevoie de suporteri, nu mai putem sta doar la mana actionariatului, sa vedem daca are sau nu are bani.

 De exemplu, un suporter ar putea investi 10 lei intr-o obligatiune. Inmultiti 10 lei cu zeci si sute de mii de suporteri, si atunci suma ar putea insemna ceva pentru club. Peste doua-trei luni vom primi rezultatul companiei pe care am angajat-o si vom pune in vanzare aceste obligatiuni", a explicat Toma.

Jucatorii, cu ochii pe contul din banca
Directorul tehnic al echipei, Nicolae Manea, este convins ca de venit nu mai vine nimeni la echipa, eventual doar sa plece cineva. "Am avut cateva oferte, dar au fost niste sume derizorii, cu mult sub ce am dat noi pe jucatori atunci cand i-am luat. Or, in situatia in care suntem noi, nu cred ca ne permitem sa vindem ieftin. Trebuie sa asteptam sa vedem ce se intampla si ce hotarasc cei care conduc Rapidul", a afirmat oficialul rapidist, care spera ca jucatorilor sa li se achite restantele joi, asa cum li s-a promis de catre conducere: "Eu sper ca joi sa le intre banii in cont, pentru ca altfel te antrenezi cand stii ca ti-ai luat banii. Grigore Sichitiu asa a promis si astept sa vad daca asa va fi".

» FC Rapid a anuntat ca au fost imprumutati 500.000 de euro pentru plata salariilor restante ale jucatorilor si pentru incheierea conturilor cu fostul tehnician Jose Peseiro si staff-ul sau. In acest fel, Rapid nu va mai pierde jucatorii prin depunerea memoriilor la comisiile federatiei, cum s-a intamplat cu Dani Coman.

Bogdan Costea
Bogdan Costeahttp://bogdan-costea
Bogdan Costea, sef departament Sport
Cele mai citite

Viscol și ninsori în România! Situația drumurilor închise la ora 20:00

Centrul INFOTRAFIC anunță că la ora 20:00 erau închise din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile 22 de tronsoane de drumuri naţionale. Pe raza judeţelor Constanţa...
00:00:46

VIDEO. Haosul după șapte săptămâni de război în Gaza

Imagini filmate cu drona arată distrugeri pe scară largă în orașul Gaza, duminică (26 noiembrie), după șapte săptămâni de război. Pe fondul unui calm relativ...

Francesco Bagnaia a cucerit al doilea titlu de campion mondial în MotoGP

Francesco Bagnaia, pilotul italian al echipei Ducati, a câştigat Marele Premiu al Valenciei la clasa MotoGP, obținând astfel cel de-al doilea titlu de campion...
Ultima oră
Pe aceeași temă